Hoe kunnen we helpen?

MSP

Overzicht en grip op externe inhuur

Het ontzorgen, faciliteren en ondersteunen van organisaties op het gebied van externe inhuur, van A tot Z. Dát is wat wij onder Managed Service Provider (MSP) verstaan. Heb jij behoefte aan één aanspreekpunt voor alles rondom externe inhuur?

Interim Professionals

The perfect match

Hero bemiddelt ervaren, gespecialiseerde interim professionals die hun sporen ruim verdiend hebben. Dat doen we vooral voor opdrachten binnen IT, maar zeker ook voor Marketing, Sales, HR en andere disciplines.

We proudly work with

Branchespecifieke oplossingen

Veel sectoren staan midden in de volgende industriële revolutie. En hoe verschillend de sectoren lijken, zo overeenkomstig zijn hun uitdagingen. De technologische revolutie voltrekt zich, terwijl je op zoek bent naar de juiste mensen om deze voor te blijven. Hero biedt branchespecifieke hulp.

Op zoek naar oplossingen voor jouw organisatie?

Centrale grip op decentrale inhuur met klantspecifieke tooling en uw partner in strategisch personeelsmanagement​

Tooling

Hero ontwikkelt én optimaliseert doorlopend klantspecifieke tooling om grip te krijgen én te houden. Een aantal daarvan lichten we graag kort even toe …

Kwaliteit

De kwaliteit van onze dienstverlening is geborgd in gestroomlijnde processen. Om deze te blijven toetsen aan de veranderende praktijk en wetgeving, ondergaan wij met regelmaat kwaliteitsaudits door onafhankelijke experts. Daarnaast zijn we gecertificeerd lid van Bovib.

Interim opdrachten die jou verder brengen

Professionals die via ons aan de slag gaan, behoren tot de besten in hun vak. Ze zijn flexibel, klantgericht, optimistisch en denken altijd een stap verder. Herken jij jezelf hierin? Bekijk snel onze actuele opdrachten. 

Voor iedereen die geen idee heeft wat Hero doet, maar dat wél graag wil weten, hebben wij een speciale website ontwikkeld: