Chat with us, powered by LiveChat
 

Voor opdrachtgevers

Een snelle, kwalitatieve, efficiënte én persoonlijke dienstverlening. Dát is waar wij voor staan. We zijn open, eerlijk en werken zonder tussenkomst van andere bureaus. Vertrouwen en partnership staan bij ons voorop. 

Kandidaten en opdrachtgevers stellen wij centraal; dedicated accountteams verdiepen zich voortdurend in hen. Van opdrachtgevers wordt informatie vergaard over de organisatiecultuur, specifieke werkwijzen, toekomstige ontwikkelingen en politieke verhoudingen. En over de positie van ICT, gehanteerde systemen en de ICT-behoefte.
Van kandidaten komen we te weten waar ze toe in staat zijn. Waar ze het best gedijen, wat hun persoonlijkheid is en waar hun ambitie ligt. We beoordelen hen op hard skills én of zij in de organisatiecultuur passen.

ONS PROCES

1. AANVRAAG
Binnen 1 uur na ontvangst: Bevestigen aanvraag en verwerken in recruitmentsysteem.
2. ANALYSE
Binnen 1 uur na ontvangst: Contact met behoeftesteller en aanvullende info inwinnen. SMART maken van aanvraag.
3. BENADERING
Binnen 1 uur na ontvangst aanvraag: Benaderen kandidatenpool, eigen database, leveranciers. Uitzetten via wervingskanalen en pro-actief hunten.
4. SELECTIE
Doorlopend: Verwerken van alle reacties. Opstellen longlist o.b.v. harde criteria. Shortlist o.b.v. nadere analyse (minimaal 3 kandidaten).
5. INTAKE
Doorlopend: Persoonlijke gesprekken volgens STAR-methodiek. Kennis, ervaring en vaardigheden. Onderzoek naar referenties en screening PES-documenten.
6. CONTROLE
Doorlopend: Goedkeuren documenten, nabellen ingewonnen referenties en schriftelijke bevestiging van afspraken. Datacheck voor intakegesprek.
7. AANBIEDEN
Binnen 2 dagen na ontvangst aanvraag: Beste kandidaat/ kandidaten voorstellen, inclusief persoonlijke motivatie. Beoordeling Hero.

Heeft jouw organisatie behoefte aan (een mix van) specifieke expertise voor een complexe, urgente opdracht? Maar ontbreekt het aan mankracht en kennis om dit vanuit de eigen organisatie op te lossen? Dedicated Agile-teams bieden uitkomst. De zelfsturende teams zijn er op ingericht om op zeer effectieve wijze, binnen een vooraf bepaald timeframe, specifieke problemen voor jouw organisatie op te lossen.

Hero is intermediair met hart voor de interim professional en ziel voor de opdrachtgever. Wij gaan altijd voor de perfecte match. Het gaat niet om snelle plaatsing en snel scoren, het gaat om de perfecte persoon met de juiste hard en soft skills, bij de juiste klus.

Niet langer honderden contracten en contacten moeten onderhouden, maar juist één aanspreekpunt die het overzicht heeft en geeft, die alle overeenkomsten met leveranciers van interim professionals beheert en managet en volledig ontzorgt. Dat is brokering.

Voor alle medewerkers die op tijdelijke basis ingehuurd worden, maar die niet als zelfstandige ingeschreven staan, bieden wij de mogelijkheid om ze te verlonen middels onze payroll dienstverlening. Wij kunnen de verloning volledig overnemen en zorg dragen voor het afdragen van sociale en fiscale verplichtingen, waardoor de kandidaat praktisch geen administratieve handelingen meer heeft.

MEER WETEN?


Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag over onze dienstverlening.

 

Telefoon: +31 (0)85 – 2221999

E-mail: info@heromail.eu

Welke technologische trends kun je verwachten? En welke (nieuwe) ICT rollen zijn hiervoor nodig?

DOWNLOAD

De marktconforme tarieven van interim IT-specialisten in één overzicht?

DOWNLOAD

Hero’s Match Rate

0%

Op bijna alle (98,1%) concrete aanvragen weten wij profielen aan te bieden die door onze klanten als ‘match’ worden beoordeeld, altijd gebaseerd op zowel soft als hard skills. Een score die vooral voor onze klanten van belang is, maar waar wij trots op zijn en doorlopend aan blijven werken.

Yes, weer een FD Gazelle!

Hero heeft wéér een FD Gazelle gewonnen. Net als in de 3 voorgaande jaren mogen we de prestigieuze prijs ook dit jaar in ontvangst nemen. De FD Gazellen worden alweer voor de 15e keer uitgereikt. Ook nu is het belangrijkste criterium dat de onderneming de voorgaande drie jaar >20% in omzet moet zijn gegroeid. Bovendien moet het laatste jaar winstgevend zijn afgesloten.

Een team van experts inhuren?

Binnen 3 weken stellen wij een zelfsturend en gebalanceerd team samen. Klaar om voor jouw organisatie aan de slag te gaan! Meer weten over dedicated Hero-teams? We gaan er graag met je over in gesprek.

Onze diensten hebben we al ingezet voor: