Chat with us, powered by LiveChat

“Verder gekomen door coaching”.

“Als interim professional ga je van opdracht naar opdracht en er lijkt maar weinig tijd om stil te staan bij de eigen ontwikkeling. Althans, zo ervaar ik dat. Doordat ik vrij ambitieus ben en mezelf graag ontwikkel, geeft mij het een onrustig en ontevreden gevoel als ik daar niet verder in kom. Tijdens een verhelderend gesprek hierover met Edwin van Hero, werd mij een coaching traject aangeboden. Hero heeft hier veel goede ervaringen mee en zijn diverse voorbeelden van andere interimmers spraken mij enorm aan. Dus dat advies heb ik opgevolgd en gelukkig maar … Want dit heeft mij verder geholpen!

 

Het heeft inzicht in mezelf gegeven; in m’n kwaliteiten, maar ook in m’n ontwikkelpunten. Vooral heeft het mij op weg geholpen om m’n persoonlijke ambitie en groei weer centraal te stellen, ongeacht de opdrachten die ik op dat moment vervul. Die onrust is inmiddels dan ook verdwenen. En er is nieuwe energie voor in de plaats gekomen. Erg fijn dat Hero ook hierin meedenkt en ondersteunt.”

 

Tanika Henar, zelfstandig professional