Chat with us, powered by LiveChat

Vacature: Technisch Applicatiebeheerder

De uitdaging?

Jij gaat het verschil maken met je team in hoe de verschillende afdelingen worden geautomatiseerd. Maar dat niet alleen. We bouwen ook innovatieve oplossingen voor onszelf en onze klanten. Hiervoor lopen wij voorop in ons werkgebied en kunnen we maatwerk aan onze klanten bieden. Door jouw werk ga je groei creëren binnen de organisatie. Jij wordt enthousiast van een uitdaging met toekomst! Je bent direct betrokken bij de aankoop van nieuwe pakketten, krijgt te maken met de nieuwste ontwikkelingen, je schakelt direct met de Product Owners van onze leveranciers en hebt daarmee een grote invloed op deze pakketten.  

 

Wat ga je doen als Technisch Applicatiebeheerder?

Wij zijn op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder met brede kennis in het beheren, inrichten, testen, verbeteren van applicaties. Je bent flexibel inzetbaar in het beheer van meerdere applicaties. Zo werken we o.a. Salesforce en AFAS maar zal de focus veel bredere komen te liggen. De komende jaren zal gezien onze groei het aantal applicaties ook meegroeien. Jij bent nauw betrokken bij de keuzes van de pakketten. Daarnaast maak je gebruik van Logic Apps, Azure Web Apps en WordPress.

Bij Hero werken biedt naast een uitdagende baan op ons kantoor ook de kans om ervaring op te doen bij onze klanten. Deze opgedane ervaring neem je vervolgens weer mee naar Hero!  

 

Wat breng jij?

Je beschikt over een HBO-diploma en je bent super leergierig! Je hebt kennis van C# en APEX is een pre. Wij zijn constant in ontwikkeling en je vindt het daarom leuk om zelf ook te blijven leren. Je bent graag op de hoogte van de nieuwste ICT-ontwikkelingen en je kunt deze vertalen naar jouw eigen werksituatie, omdat je analytisch en creatief bent. Daarnaast ben je communicatief sterk en heb je een zakelijke en dienstverlenende instelling. Heb je al eerder gewerkt met Salesforce of AFAS? Dan is dat alleen maar meegenomen! Wij komen ook graag met je in contact als je nog niet 100% matcht met ons profiel. 

 

Wat bieden wij?

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair. De salaris range zit tussen de € 3.000,- en € 5.000,- bruto per maand en is afhankelijk van opleiding en ervaring bij een 40-urige werkweek. Verder bieden we een opleidingsbudget, gadgets en nog veel meer. Daar vertellen we je graag meer over. Onze cultuur? Work hard & play hard en doen wat je belooft! We geloven sterk in netwerken, in samenwerken en in familiegevoel.  

 

Wie is Hero?

  Jezelf verder ontwikkelen, plezier hebben in datgene wat je doet, deel uitmaken van een succesvol en gedreven team en de vrijheid krijgen om je eigen verantwoordelijkheden te nemen. En dat alles binnen een omgeving waar innovatie voortdurend aandacht krijgt. Dát is wat werken bij Hero inhoudt. Wil jij ook elke dag verder komen? Door hard te werken en te vernieuwen, op een plezierige manier en met leuke mensen om je heen? Ambitie zit in ons DNA en dat brengt een enthousiaste, energieke en ambitieuze groeicultuur met zich mee.

 

Is dit ‘WORKING FOR YOU?’

Stuur dan een mail naar Laurens Tijhuis, via laurens@heromail.eu We kijken uit naar je reactie.