Chat with us, powered by LiveChat

Ingevuld: Sales Trainee

Deze vacature is reeds ingevuld, maar treur niet. Wij zijn voornemens om meer Sales Trainees te werven. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten door een mail te sturen naar Jeroen de Vries, via jeroen@heromail.eu  Of stuur hem een WhatsApp-bericht op (06) 28 19 96 85. 

 


 
Je eerste meters binnen Sales al gemaakt en nu ready to rumble op een next level? Wij bieden jou dé kans om verder te komen in je vak. Met een strakke onboarding, intensieve begeleiding, wekelijkse trainingen en uitvoerige coaching helpen wij je snel uit te groeien tot een next level Salestopper. Tot een ware pro die meehelpt Hero naar een hoger niveau te tillen!

 

Op 3 juni gaat ons eerstvolgende Hero Traineeship van start. Wil jij – samen met andere Sales talenten – deel uitmaken van dit gave programma?

 

Jouw dreamjob?

Je gaat de deur platlopen bij klinkende namen als Ahold Delhaize, Action, Heineken, Ziggo, RTL Nederland en vele andere. Wij stomen je klaar om je commerciële skills op het hoogste niveau toe te passen. Dat vraagt allereerst om HBO/WO-werk en -denkniveau. Maar ook om enkele jaren saleservaring, bij voorkeur met het opbouwen/onderhouden van relaties op managementniveau. Wij zoeken een proactieve en gedreven teamspeler die kansen herkent en met name het gezamenlijke resultaat en de duurzame klantrelatie voorop stelt. Een prettige collega die snel schakelt, zelfredzaam is en een eigen netwerk meebrengt. Maar bovendien ook over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt. Herken jij jezelf hierin en heb je een drive om organisaties vanuit de inhoud en kwaliteit verder te helpen? Dan zou dit zo maar eens jouw dreamjob kunnen zijn!  

 

The benefits

Werken bij Hero is flink aanpoten. Wij stellen álles in het werk om opdrachtgevers én kandidaten verder te helpen. Maar tegenover work hard, staat play hard. We organiseren met grote regelmaat gave events, teamuitjes, lunchen wekelijks in de plaatselijke kroeg en spelen graag een potje tafelvoetbal. Bovendien biedt ons moderne kantoor genoeg mogelijkheden om te chillen; in onze eigen game room of gezellige werkcafé. Los van zakelijke diners en lunches, kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, goede doorgroeimogelijkheden, een auto van de zaak en een zeer aantrekkelijke bonusregeling. Daar vertellen we je graag meer over. Onlangs is Hero uitgeroepen tot Top 250 Groeibedrijf 2019. En we zijn al jarenlang FD Gazelle; een geweldige erkenning voor de groei die wij doormaken. Je komt dan ook in een trots team terecht dat graag stappen vooruit maakt. Spreekt jou dit aan en mogen wij je een mooi aanbod doen?