Chat with us, powered by LiveChat

Vacature: SALES PRO!

Op 7 januari start jouw topbaan!

Goede voornemens zijn er om te behalen. Zeker als je sales bent in hart en nieren.. Op 7 januari 2019 start een nieuwe groep sales professionals bij Hero Interim Professionals. Zorg dat jij daarbij zit!

 

Een unieke kans. Minder kunnen we het niet noemen. Een paar highlights:

 

– Yuri van der Sluis, wereldwijde salestrainer en manager wordt jouw persoonlijk begeleider

– Je mag werken met Hero’s Ultimate Sales Machine, de methode om jouw sales te perfectioneren

– Je mag werken aan dreamclients, denk Heineken, denk RTL and many more

– Je krijgt de beste opleidingen, doorlopend trainingen en begeleiding

– Je krijgt doorgroeimogelijkheden zowel qua functie, beloning als persoonlijke ontwikkeling

– Je werkt in een gave werkomgeving; een gloednieuw kantoor met werkcafe en gameroom

 

Why wait?

 

The job

Wij bieden jou dé kans om verder te komen in je vak. Met een strakke onboarding, intensieve begeleiding, wekelijkse trainingen en uitvoerige coaching helpen wij je snel uit te groeien tot een next level Salestopper. De core van Hero is het matchen van professionals en opdrachtgevers en dat doen we voor gerenommeerde organisaties. Jij gaat de deur dan ook plat lopen bij klinkende namen als Ahold Delhaize, Action, Heineken, Ziggo, RTL Nederland en vele andere. Wij stomen je klaar om je commerciële skills op het hoogste niveau toe te passen. Dat vraagt allereerst om HBO/WO-werk en -denkniveau. Maar ook om enkele jaren saleservaring, bij voorkeur met het opbouwen/onderhouden van relaties op managementniveau.

 

Wij zoeken een proactieve en gedreven teamspeler die kansen herkent en met name het gezamenlijke resultaat en de duurzame klantrelatie vooropstelt. Een prettige collega die snel schakelt, zelfredzaam is en een eigen netwerk meebrengt. En die bovendien over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt.

 

Herken jij jezelf hierin en heb je een drive om organisaties vanuit de inhoud en kwaliteit verder te helpen? Dan zou dit zo maar eens jouw dreamjob kunnen zijn!

 

The benefits

Werken bij Hero is flink aanpoten. Wij stellen álles in het werk om opdrachtgevers én kandidaten verder te helpen. Maar tegenover work hard, staat play hard. We organiseren met grote regelmaat gave events, teamuitjes, lunchen wekelijks in de plaatselijke kroeg en spelen graag een potje tafelvoetbal. Bovendien biedt ons moderne kantoor genoeg mogelijkheden om te chillen; in onze eigen game room of gezellige werkcafé.

 

Los van zakelijke diners en lunches, kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, goede doorgroeimogelijkheden, een auto van de zaak en een zeer aantrekkelijke bonusregeling. Daar vertellen we je graag meer over.

 

Onlangs is Hero uitgeroepen tot Top 250 Groeibedrijf 2018. En we zijn al jarenlang FD Gazelle; een geweldige erkenning voor de groei die wij doormaken. Je komt dan ook in een trots team terecht dat graag stappen vooruit maakt. Spreekt jou dit aan en mogen wij je een mooi aanbod doen?

 

Reageren kan via ikwil@werkenbijhero.eu of stuur een Whatsappje naar Jeroen de Vries, via (06) 28199685.