Chat with us, powered by LiveChat

Ingevuld: Recruitment Trainee

Deze vacature is reeds ingevuld, maar treur niet. Wij zijn voornemens om meer Recruitment Trainees te werven. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten door een mail te sturen naar Jeroen de Vries, via jeroen@heromail.eu  Of stuur hem een WhatsApp-bericht op (06) 28 19 96 85. 

 


 
Geen of weinig relevante werkervaring als Recruiter? No worries! Als je maar minimaal je hbo-diploma op zak hebt, en nog belangrijker ….. de wíl en eagerness om snel die #recruitmentpro bij Hero te worden. Wij hebben een mooi aanbod voor recruitmenttoppers in de dop, zoals jij.


Op 3 juni gaat ons eerstvolgende Hero Traineeship van start. Wil jij – samen met andere Recruitment talenten – deel uitmaken van dit gave programma?

 

Tricks of the trade

Ook al heb je niet eerder een recruitmentrol vervuld, je bent er wel van overtuigd dat die schoen jou past. Daarom ben je op zoek naar een Recruitment Traineeship. Bij Hero betekent dat een gaaf, maar pittig traject van 12 maanden. Dat wordt echt flink aanpoten. Onze eigen trainers en onze senior Recruitment-collega’s leren jou de tricks of the trade en laten je recruiten voor grote corporates. Denk aan Heineken, RTL Nederland, Ziggo en vele andere toporganisaties waar wij dagelijks voor mogen werken. We stomen je klaar om tot een ware pro uit te kunnen groeien. Klanten blij? Jij blij? Wij blij!

 

Goodbye rookie, welcome pro!

Na 12 maanden is je traineeship voorbij; je bent er klaar voor en mag jezelf Recruiter noemen! Het is nu tijd om zelfstandig aan de slag te gaan. Vacatures scherp stellen met de klant, uitschrijven van de vacatures, uitzetten van de vacatures, kandidaten werven, kandidaten interviewen, kandidaten voorstellen bij de klant, kennis delen, kansen herkennen én creëren. Vallen en opstaan. Initiatief tonen en proactief te werk gaan. Je bent altijd in ontwikkeling en zet je elke dag 100% in om opdrachtgevers te bedienen. Iets dat vanzelfsprekend is voor jou.

 

The benefits

Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een zeer aantrekkelijk incentive programma, dát is waar je op kunt rekenen. Je startsalaris bedraagt € 2.750,- en je resultaten bepalen hoe snel dit oploopt. Jouw resultaten creëren overigens niet alleen een hoger salaris, maar ook een auto van de zaak, opleidingsbudget, bonussen, gadgets en nog veel meer. Daar vertellen we je graag meer over.

Onze cultuur? Work hard & play hard en doen wat je belooft! We geloven sterk in netwerken, in samenwerken en in familiegevoel. En we houden van kroketten, de plaatselijke kroeg, een potje tafelvoetbal en/of diners in goede restaurants …