Chat with us, powered by LiveChat

Vacature: Key Account Managers

Wij zoeken Key Account Managers die met ons meegroeien

Je brengt de DMU in kaart van onze bestaande en nieuwe key accounts. Je neemt de klant onder je hoede en bouwt een relatie op met de hiring managers. Je hebt een belangrijke rol in het waarmaken van onze groeiambities, die ook de jouwe zijn.  

 

Wat ga je doen als Key Account Manager?

Als Key Account Manager ben je eindverantwoordelijk voor contract, omzet en rendement van een aantal strategische accounts binnen Nederland. Onze dienstverlening wordt momenteel flink uitgebreid. Naast de bemiddeling van interim IT specialisten zijn wij momenteel druk bezig met het breder in de markt zetten van onze tak contracthandling. Dit wordt gerealiseerd door cross- en solution selling. Je signaleert trends & ontwikkelingen, regisseert de DMU bewerking en borgt de kwaliteit van de dienstverlening.  

 

Wat breng jij?

Je beschikt over een HBO-diploma en je hebt je sporen als Key Account Manager verdiend binnen de arbeidsbemiddeling. Je bent een stevig gesprekspartner. Verder ben je te omschrijven als creatief, proactief en gedreven.  

 

Wat bieden wij?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair. De salaris range zit tussen de € 3.500,- en € 5.500,- bruto per maand en is afhankelijk van opleiding en ervaring bij een 40-urige werkweek. Verder bieden we een lease auto, opleidingsbudget, gadgets en nog veel meer. Daar vertellen we je graag meer over. Onze cultuur? Work hard & play hard en doen wat je belooft! We geloven sterk in netwerken, in samenwerken en in familiegevoel.  

 

Wie is Hero?

Jezelf verder ontwikkelen, plezier hebben in datgene wat je doet, deel uitmaken van een succesvol en gedreven team en de vrijheid krijgen om je eigen verantwoordelijkheden te nemen. En dat alles binnen een omgeving waar innovatie voortdurend aandacht krijgt. Dát is wat werken bij Hero inhoudt. Wil jij ook elke dag verder komen? Door hard te werken en te vernieuwen, op een plezierige manier en met leuke mensen om je heen? Ambitie zit in ons DNA en dat brengt een enthousiaste, energieke en ambitieuze groeicultuur met zich mee.

 

Is dit ‘WORKING FOR YOU?’

Stuur dan een mail naar Laurens Tijhuis, via laurens@heromail.eu We kijken uit naar je reactie.