Chat with us, powered by LiveChat

Vacature: Interim Recruiter

Wil jij twee weken bij Hero komen recruiten? Je leest het goed, twee weken inderdaad, maar mét de mogelijkheid tot meerdere verlengingen.

 

Kennis van de Duitse markt

We hebben per direct behoefte aan een gedreven interim professional die meteen up-and-running is en snapt wat we van hem/haar verwachten. Iemand die de ins en outs van de Duitse interim markt kent, vloeiend Duits spreekt en weet via welke kanalen de beste kandidaten gevonden worden. Kortom; iemand die ons de les leest als het gaat over recruiten in Duitsland.

 

Je kunt per direct starten en uiterlijk per 5 augustus.

 

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we jou een fantastische werkplek, compleet met gameroom, werkcafé en superleuke collega’s. Onze cultuur? Work hard & play hard en doen wat je belooft! We geloven sterk in netwerken, in samenwerken en in familiegevoel.

 

Wie zijn wij?

Hero is een bedrijf met ambitie. Groei overkomt ons niet, wij zetten zelf stevig in om groei mogelijk te maken. We investeren een groot deel van ons resultaat in nieuwe groei van ons bedrijf. Voor omzetgroei, maar zeker ook voor groei in kwaliteit, processen en klant- kandidaat- en medewerkerstevredenheid. Ambitie zit in ons DNA en dat brengt een enthousiaste, energieke en ambitieuze groeicultuur met zich mee.

 

Is dit ‘Working for you?’

Heb je tot 16 augustus geen vakantie gepland en zie je deze kans zitten? Je bent van harte welkom in #teamHero. Laat snel je reactie weten aan Sander de Wit – operationeel manager – via sander@heromail.eu of 06 – 10 18 71 98