Chat with us, powered by LiveChat

Vacature: Head of Sales

Wij zoeken een Head of Sales die van anderen een succes wil maken

Je eerste meters gemaakt als Head of Sales of een hele stevige basis neergezet in Sales en nu ready to rumble op een next level? Wij bieden jou dé kans om verder te komen in je vak als manager van ons sales team. Wij zoeken een nieuwe collega die aan de hand van een strakke onboarding, intensieve begeleiding, wekelijkse trainingen, KPI’s en uitvoerige coaching ons sales team laat uitgroeien tot next level Client Partners en meehelpt Hero naar een hoger niveau te tillen!  

 

Wat ga je doen als Head of Sales?

Je brengt alle sales componenten en rollen die we hebben bij elkaar, je verbetert doorlopend processen en zet regie op alle ideeën en plannen die we hebben. Je bent de hele dag bezig met andere sales succesvol maken. Verantwoordelijkheid en daadkracht is key. Ben jij degene die de beste salesresultaten wilt behalen met je team? Wil jij ons sales team verder ontwikkelen? Dan is deze job geschikt voor jou! Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en ontwikkeling van onze Client Partners. Zij zijn verantwoordelijk voor leadgeneratie, acquisitie en bezoeken van (potentiele) klanten op managementniveau met het uiteindelijke doel nieuwe (interim) vacatures te werven waar Hero invulling aan kan geven. Je stuurt enerzijds op basis van kwantitatieve cijfers en anderzijds door training en coachgesprekken. Je ziet toe op naleving van de KPI’s, loopt mee op afspraken buiten de deur en bent, wanneer nodig, de creatieve geest die zorgt voor nieuwe impulsen.  

 

Wat breng jij?

Je beschikt over een HBO-diploma en je bent een creatieve, proactieve en gedreven manager die enerzijds structuur aanbrengt maar tegelijkertijd de individuele Client Partner en het team als geheel laat groeien. Een prettige collega die snel schakelt, zelfredzaam is maar bovendien ook over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt. Herken jij jezelf hierin en heb je een drive om ons sales team verder te ontwikkelen? Dan zou dit zo maar eens jouw dreamjob kunnen zijn!  

 

Wat bieden wij?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair. De salaris range zit tussen de € 3.500,- en € 5.500,- bruto per maand en is afhankelijk van opleiding en ervaring bij een 40-urige werkweek. Verder bieden we een lease auto, opleidingsbudget, gadgets en nog veel meer. Daar vertellen we je graag meer over. Onze cultuur? Work hard & play hard en doen wat je belooft! We geloven sterk in netwerken, in samenwerken en in familiegevoel.  

 

Wie is Hero?

Jezelf verder ontwikkelen, plezier hebben in datgene wat je doet, deel uitmaken van een succesvol en gedreven team en de vrijheid krijgen om je eigen verantwoordelijkheden te nemen. En dat alles binnen een omgeving waar innovatie voortdurend aandacht krijgt. Dát is wat werken bij Hero inhoudt. Wil jij ook elke dag verder komen? Door hard te werken en te vernieuwen, op een plezierige manier en met leuke mensen om je heen? Ambitie zit in ons DNA en dat brengt een enthousiaste, energieke en ambitieuze groeicultuur met zich mee.

 

Is dit ‘WORKING FOR YOU?’

Stuur dan een mail naar Laurens Tijhuis, via laurens@heromail.eu We kijken uit naar je reactie.