Chat with us, powered by LiveChat

Vacature: C# Developer

Wij zoeken een C# Developer, een programmeur die niet van programmeren houdt

Je bent ontzettend goed in programmeren, maar wilt dat zeker niet de hele dag doen. Je houdt van technologie maar wilt ook af en toe wel een mens spreken. Coderen, koppelingen bouwen en koffie drinken.  

 

Wat ga je doen als C# Developer?

Wij zijn op zoek naar een C# Developer met een voorliefde voor business processen en applicaties. Bij Hero kom je niet terecht in een programmeerfabriek maar ben je direct betrokken bij de business. Wij hebben een voorkeur voor het aantrekken van bestaande applicaties en vanuit deze basis gaan finetunen. Je werk direct samen met onze applicatie beheerders. Je bent flexibel inzetbaar in het ontwikkelen op meerdere applicaties. Zo werken we o.a. met Salesforce en AFAS maar zal de focus veel breder komen te liggen. Daarnaast maak je gebruik van Azure Functions, Service Fabric en Logic Apps. De komende jaren zal gezien onze groei het aantal applicaties ook meegroeien. Jij bent nauw betrokken bij de keuzes van de pakketten. Bij Hero werken biedt naast een uitdagende baan op ons kantoor ook de kans om ervaring op te doen bij onze klanten. Deze opgedane ervaring neem je vervolgens weer mee naar Hero!  

 

Wat breng jij?

Je beschikt over een HBO-diploma en je bent super leergierig! Naast C# kennis is APEX een pre. Wij zijn constant in ontwikkeling en je vindt het daarom leuk om zelf ook te blijven leren. Je bent graag op de hoogte van de nieuwste ICT-ontwikkelingen en je kunt deze vertalen naar jouw eigen werksituatie, omdat je analytisch en creatief bent. Je bent graag bezig met het proces logisch maken, daarbij niet alleen maar wil programmeren maar ook andere mogelijkheden overweegt. Daarnaast ben je communicatief sterk en heb je een zakelijke en dienstverlenende instelling. Heb je al eerder gewerkt met Salesforce of AFAS? Dan is dat alleen maar meegenomen! Wij komen ook graag met je in contact als je nog niet 100% matcht met ons profiel.  

 

Wat bieden wij?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair. De salaris range zit tussen de € 3.000,- en € 5.000,- bruto per maand en is afhankelijk van opleiding en ervaring bij een 40-urige werkweek. Verder bieden we een opleidingsbudget, gadgets en nog veel meer. Daar vertellen we je graag meer over. Onze cultuur? Work hard & play hard en doen wat je belooft! We geloven sterk in netwerken, in samenwerken en in familiegevoel.  

 

Wie is Hero?

Jezelf verder ontwikkelen, plezier hebben in datgene wat je doet, deel uitmaken van een succesvol en gedreven team en de vrijheid krijgen om je eigen verantwoordelijkheden te nemen. En dat alles binnen een omgeving waar innovatie voortdurend aandacht krijgt. Dát is wat werken bij Hero inhoudt. Wil jij ook elke dag verder komen? Door hard te werken en te vernieuwen, op een plezierige manier en met leuke mensen om je heen? Ambitie zit in ons DNA en dat brengt een enthousiaste, energieke en ambitieuze groeicultuur met zich mee.  

 

Is dit ‘WORKING FOR YOU?’

Stuur dan een mail naar Laurens Tijhuis, via laurens@heromail.eu We kijken uit naar je reactie.