Chat with us, powered by LiveChat

Bezoek aan Feadship, ter ere van 10-jarig bestaan Hero

Ter ere van het 10-jarig bestaan van Hero organiseerden wij afgelopen donderdag, samen met Koninklijke de Vries Scheepsbouw, een exclusief event bij Feadship in Aalsmeer. Wereldwijd wordt Feadship, als bouwer van unieke superjachten, gezien als marktleider. Met de bouw van elke nieuw jacht verhogen zij hun standaard met betrekking tot vakmanschap, design, engineering en constructie. Dat maakt hun eindproduct zo bijzonder. Of zoals zij zelf zeggen “There are yachts, and there are Feadships”.

 

 

Kijkje in unieke wereld

Wij vonden het een enorme eer dat we onze relaties mochten uitnodigen om samen met hen een kijkje in deze unieke wereld te mogen nemen. We hebben de in aanbouw zijnde jachten mogen bewonderen, van buiten én van binnen, en getuige mogen zijn van het vakmanschap. Ook de rondleiding over de werf was een unieke ervaring. Afgaande op de reacties van de aanwezigen waren wij niet de enige die daar zo over dachten:

 

“Ik ben erg blij dat ik een kijkje heb kunnen nemen in de keuken van een heel andere wereld. Het was goed toeven en heb ook een paar leuke gesprekken gehad”

 

“Dit soort uitnodigingen zijn bijzonder en niet vanzelfsprekend, het geheel was tot in de puntjes verzorgd. Wat een topbedrijf en product daar op de werf, ongelofelijk en bijzonder dat we een kijkje in de keuken konden krijgen, voelde super speciaal!”

 

Bedankt!

Langs deze weg bedanken wij onze relaties voor hun enthousiaste bijdrage en reacties maar ook Wouter de Vries die op zijn eigen, boeiende wijze CEO Henk de Vries interviewde. In het bijzonder bedanken wij uiteraard Feadship en Koninklijke de Vries Scheepsbouw voor hun gastvrijheid en medewerking. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag die ons jubileum extra lading heeft gegeven.