Chat with us, powered by LiveChat

Teamleider Financiën

Regio: Utrecht
 
Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Teamleider Financiën.
 

Werkzaamheden:

Je bent samen met de domeinmanager en de andere teamleiders lid van het Managementteam van het domein Bedrijfsvoering en medeverantwoordelijk voor de resultaten. Belangrijk voor alle teamleiders binnen Bedrijfsvoering is dat zij kunnen denken vanuit de behoefte van de organisatie. Je ziet dwarsverbanden, ontdekt rode draden en kijkt breed. Je ziet verbetermogelijkheden, bedenkt een oplossing en pakt door. Daarbij stel je de juiste prioriteiten.

Je bent als teamleider verantwoordelijk voor de aansturing, werving en selectie, coaching, matching, strategische personeelsontwikkeling en goede ontwikkeling van (een deel van) het team.
Vanuit je HR verantwoordelijkheid ben je aanspreekbaar op de capaciteitstoedeling (en inhuur bij tekort) en op het leveren van de juiste expertise voor de betreffende opgaven. Hierbij overleg je met de Opgavemanagers om de vraag naar capaciteit en deskundigheid en competenties scherp te krijgen.
 

Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het leidinggeven aan een organisatieonderdeel waarin professionals werkzaam zijn op (veelal) hbo- en wo-niveau in de afgelopen 8 jaar.
  • Je hebt een afgeronde WO/HBO+ opleiding in een bedrijfseconomische richting
  • Je hebt ervaring met het leidinggeven binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 5 jaar
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het (mede) coördineren van de financiële planning- en controlproducten in de afgelopen 12 jaar, binnen een overheidsorganisatie
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van adviseren over financiële thema’s en kaderstelling in de afgelopen 12 jaar, binnen een overheidsorganisatie

 
Start: 2-12-2019
Inzet: 32 uur per week
Duur: 6 maanden met optie op verlenging
Deadline:

Voor vragen kun je ons bereiken op recruitment@heromail.eu of neem contact op met Jesse Koeman bereikbaar via telefoonnummer +31852221900.