Chat with us, powered by LiveChat

Senior Kwaliteitsmanager

Regio: Zuid-Holland
 
Voor een project bij een van onze opdrachtgevers in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een Senior Kwaliteitsmanager.
 

Werkzaamheden:

Als Kwaliteitsmanager zorg je ervoor dat je zowel intern de kwaliteit van de organisatie bewaakt en verbetert als extern de borging van de kwaliteit van de deelnemers continue -waar mogelijk en noodzakelijk- aanscherpt. Je draagt proactief bij aan de doorontwikkeling van de borgingssystematiek.
We zijn op zoek naar een kandidaat die onze opdrachtgever verder helpt in de accreditatie en continu zorgt voor verbeteringen. We zijn met name op zoek naar een strategisch sparring partner de organisatie naar een hoger niveau tilt.
 
 

Functie-eisen:

  • 5+ jaar relevante ervaring in functie van Kwaliteitsmanager
  • Je beschikt over aantoonbare kennis en ervaring met kwaliteitsstandaarden, procesverbetering en –borging alsmede beheer van kwaliteitsregelingen, keurmerkontwikkeling en certificering
  • Je kennis van het Nederlands is uitstekend en het Engels is goed, zowel in woord als geschrift
  • De kandidaat beschikt over de nodige kennis over en ervaring met borgingsmethodieken, keurmerken en kwaliteitssystemen, productieprocessen en accreditatietrajecten
  • Kennis van Lean, ISO 17065, ISO 9001, GFSI erkende kwaliteitssystemen

 
Start: 4-9-2019
Inzet: 40 uur per week
Duur: 3 maanden met optie op verlenging
Deadline:

Voor vragen kun je ons bereiken op recruitment@heromail.eu of neem contact op met Jesse Koeman bereikbaar via telefoonnummer +31852221900.