Chat with us, powered by LiveChat

Projectleider Migratie Vergunningensysteem

Regio: Amsterdam
 
Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Amsterdam zijn wij een Projectleider Migratie Vergunningensysteem.

 

Werkzaamheden

We zijn op zoek naar een Projectleider die kennis heeft van en ervaring heeft met informatievoorziening m.b.t. vergunningen. Het gaat in eerste instantie om het samen met de leverancier opstellen van een detail projectplan waarbij op basis de inventarisatie van de huidige processen in SBA én de informatievoorziening een projectplan opgeleverd wordt aan het VTH management ter besluitvorming.

Het gaat hierbij primair om het opleveren van een detail projectplan voor de migratie van SBA naar LEEF samen met de leverancier Standsbeheer B.V.. Een vervolg stap kan na de besluitvorming zijn om ook de Projectleider te zijn bij de uitvoering van het project.

Ook andere afdelingen binnen en buiten de gemeente zijn betrokken in deze processen. Deze zullen ook meegenomen moeten worden in de analyse.

 

Functie-eisen

– Je hebt meerjarige ervaring als Projectleider bij de lokale overheid
– Je hebt kennis en ervaring op het gebied van het domein van vergunningen, toezicht en handhaving
– Ervaring met schrijven van adviezen, projectplannen en Business Cases
– Je bent IPMA C gecertificeerd
– Je bent gewend te werken in een dynamische en complexe werkomgeving, waarin diverse belangen spelen zowel lokaal als regionaal

Intakes: donderdag 04-09-2018
 

Start: 15-09-2018
Inzet: 24 uur per week
Duur: t/m 30-10-2018 met optie op verlenging (indicatie doorlooptijd 4 maanden)
Tariefindicatie: –

 

Reageren kan via resources@herobs.eu
Voor meer informatie kun je vragen naar Marjolein Rietkerk.