Chat with us, powered by LiveChat

Programmamanager Security

Regio:
 

Voor een opdracht in de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Programmamanager Security.

 

Werkzaamheden:

Jij leidt en organiseert een programma met een focus op Security en GDPR. Dit cluster bestaat momenteel uit 2 teams, enerzijds een team dat verantwoordelijk is voor de implementatie van GDPR, anderzijds een team dat zich voornamelijk bezig houdt met het vormgeven en implementeren van een toekomstbestendig Security landschap met een actueel ICT producten en diensten portfolio dat aansluit op de behoeften van de gebruikers. Daarbij moet worden geanticipeerd op de online ontwikkelingen.

Jij initieert nieuwe relevante productontwikkeling, met de focus op preventiebeleid & risicomanagement en zet deze op de agenda van de betreffende teams. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de realisatie en de implementatie binnen de organisatie.

Jij vertegenwoordigt (mede) de strategische agenda van de organisatie en voert binnen dat kader regie over het nemen van beslissingen omtrent de roadmap van het programma.

Vanuit jouw deskundigheid en integriteit heb jij tevens een ondersteunende rol richting de directie met betrekking tot securityvraagstukken.

 

Functie-eisen:

  • Recente en relevante strategische werkervaring als Trusted Advisor/Consultant, op het snijvlak IT en security
  • Recente ervaring als Programmamanager, met beheersing van diverse stijlen van organiseren (Agile, Product based plannen, projectmanagement), waarbij de inhoud de aanpak bepaalt
  • Aantoonbaar recente en relevante ervaring met innoveren, ontwikkelen van ICT diensten in een (middel)grote corporate omgeving
  • In staat om een idee om te zetten naar een succesvolle (managed) dienst
  • Duidelijke visie op het gebied van (IT) innovatie op preventiegebied en deze kunnen uitdragen

 
Start: 6-1-2020
Inzet: 40 uur per week
Duur: 4 – 6 maanden met optie op verlenging
Deadline:

Laurens Tijhuis bereikbaar via telefoonnummer +31852221983.