Chat with us, powered by LiveChat
 

Voor professionals

Join the framily

Wij geloven niet in de kracht van het individu, maar in de kracht van individuen die sámen sterker staan. Wij geloven in netwerken, in samenwerken, in familiegevoel. We helpen elkaar verder. En zorgen goed voor onze collega’s, kandidaten, klanten en relaties. Want business is bij ons personal. Framily, friends & family, dat is Hero ten voeten uit.

Een snelle, kwalitatieve, efficiënte én persoonlijke dienstverlening. Dát is waar wij voor staan. We zijn open, eerlijk en werken zonder tussenkomst van andere bureaus. Vertrouwen en partnership staan bij ons voorop. 

OPEN INSCHRIJVING

Aanvragen

Maak een job alert aan en bepaal zelf welke aanvragen jij ontvangt

Heeft jouw organisatie behoefte aan (een mix van) specifieke expertise voor een complexe, urgente opdracht? Maar ontbreekt het aan mankracht en kennis om dit vanuit de eigen organisatie op te lossen? Dedicated Agile-teams bieden uitkomst. De zelfsturende teams zijn er op ingericht om op zeer effectieve wijze, binnen een vooraf bepaald timeframe, specifieke problemen voor jouw organisatie op te lossen.

Hero is intermediair met hart voor de interim professional en ziel voor de opdrachtgever. Wij gaan altijd voor de perfecte match. Het gaat niet om snelle plaatsing en snel scoren, het gaat om de perfecte persoon met de juiste hard en soft skills, bij de juiste klus.

Niet langer honderden contracten en contacten moeten onderhouden, maar juist één aanspreekpunt die het overzicht heeft en geeft, die alle overeenkomsten met leveranciers van interim professionals beheert en managet en volledig ontzorgt. Dat is brokering.

Voor alle medewerkers die op tijdelijke basis ingehuurd worden, maar die niet als zelfstandige ingeschreven staan, bieden wij de mogelijkheid om ze te verlonen middels onze payroll dienstverlening. Wij kunnen de verloning volledig overnemen en zorg dragen voor het afdragen van sociale en fiscale verplichtingen, waardoor de kandidaat praktisch geen administratieve handelingen meer heeft.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag over onze dienstverlening.

 

Telefoon: +31 (0)85 – 2221999

E-mail: info@heromail.eu

“Verder gekomen door coaching”.

Door: Tanika Henar, interim professional

“Als interim professional ga je van opdracht naar opdracht en er lijkt maar weinig tijd om stil te staan bij de eigen ontwikkeling. Althans, zo ervaar ik dat. Doordat ik vrij ambitieus ben en mezelf graag ontwikkel, geeft mij het een onrustig en ontevreden gevoel als ik daar niet verder in kom. Tijdens een verhelderend gesprek hierover met Edwin van Hero, werd mij een coaching traject aangeboden. Hero heeft hier veel goede ervaringen mee en zijn diverse voorbeelden van andere interimmers spraken mij enorm aan. Dus dat advies ….

HERO EVENTS

Wij delen ons netwerk en expertise graag. En we houden van gave sprekers, inhoudelijke congressen, maar ook van lekker eten en een mooi glas wijn. Daarom organiseren wij voor kandidaten en opdrachtgevers regelmatig events; squash-clinics, bedrijfsbezoeken, meet-up’s, diners en nog veel meer. Ook dát is Hero ten voeten uit. Een kleine impressie …

Onze diensten hebben we al ingezet voor: