Chat with us, powered by LiveChat
 

Voor professionals

Join the framily

Wij geloven niet in de kracht van het individu, maar in de kracht van individuen die sámen sterker staan. Wij geloven in netwerken, in samenwerken, in familiegevoel. We helpen elkaar verder. En zorgen goed voor onze collega’s, kandidaten, klanten en relaties. Want business is bij ons personal. Framily, friends & family, dat is Hero ten voeten uit.

Een snelle, kwalitatieve, efficiënte én persoonlijke dienstverlening. Dát is waar wij voor staan. We zijn open, eerlijk en werken zonder tussenkomst van andere bureaus. Vertrouwen en partnership staan bij ons voorop. 

OPEN INSCHRIJVING

Aanvragen

Maak een job alert aan en bepaal zelf welke aanvragen jij ontvangt

Onze diensten hebben we al ingezet voor:

“Verder gekomen door coaching”.

Door: Tanika Henar, interim professional

“Als interim professional ga je van opdracht naar opdracht en er lijkt maar weinig tijd om stil te staan bij de eigen ontwikkeling. Althans, zo ervaar ik dat. Doordat ik vrij ambitieus ben en mezelf graag ontwikkel, geeft mij het een onrustig en ontevreden gevoel als ik daar niet verder in kom. Tijdens een verhelderend gesprek hierover met Edwin van Hero, werd mij een coaching traject aangeboden. Hero heeft hier veel goede ervaringen mee en zijn diverse voorbeelden van andere interimmers spraken mij enorm aan. Dus dat advies ….

HERO EVENTS

Wij delen ons netwerk en expertise graag. En we houden van gave sprekers, inhoudelijke congressen, maar ook van lekker eten en een mooi glas wijn. Daarom organiseren wij voor kandidaten en opdrachtgevers regelmatig events; squash-clinics, bedrijfsbezoeken, meet-up’s, diners en nog veel meer. Ook dát is Hero ten voeten uit. Een kleine impressie …