Wij zijn Hero.

Over Hero

In 15 jaar heeft Hero zich ontwikkeld tot een uniek en gedreven familiebedrijf binnen de recruitmentsector, met een sterke, kenmerkende cultuur. Maar onze ambitie reikt nóg verder; de grootste, mooiste en beste worden, dát is onze droom. Groeien is dan ook geen middel, maar ons doel. Daar trekken we de beste mensen voor aan, verbeteren we onze processen doorlopend op en nog veel belangrijker, daarvoor stimuleren en faciliteren we de persoonlijke ontwikkeling van al onze medewerkers.

Hard werken zit in onze genen en dat doen we met veel plezier. Hierdoor bieden wij de beste professionals voor iedere opdracht, nemen we de volledige contracthandeling uit handen en verstrekken we volledige grip op decentrale inhuur. Een zo hoog mogelijke mate van service verlenen en een persoonlijke benadering staan daarbij centraal. En dat alles doen we vaak op een andere manier dan gebruikelijk, op ‘the Hero Way‘.

We proudly work with

Heb je geen idee wat wij precies doen, maar vind je het wel leuk om erachter te komen? Neem dan een kijkje op Hero for dummies. Daar leggen wij onze complexe dienstverlening op simpele wijze uit.

De Hero-cultuur

We hechten enorm aan onze sterke cultuur en besteden daar veel aandacht aan. Feedback geven vinden wij heel normaal, maar altijd opbouwend en met respect, wij praten niet over maar tegen elkaar. Heel belangrijk, fouten maken mag bij Hero. Maar maak je een fout of zie je dat iets fout gaat, dan meld je dit direct, nog voordat je het probeert op te lossen. Op die manier kunnen collega’s ondersteunen en helpen bij het oplossen. Zo voorkomen we onnodige stress en creëren we een optimaal collegiale omgeving. Doen wat je belooft is voor Hero een belangrijke kernwaarde. Bij Hero worden alle successen samen groots gevierd, van een etentje bij een sterrenrestaurant tot een avond stappen in Antwerpen. 

Work hard, play hard is ook zeker iets wat je meekrijgt bij Hero.

Als groeibedrijf willen we elke dag verder komen en dingen beter doen dan gisteren. Als je bij Hero werkt, is het cruciaal dat je over diezelfde drive beschikt. Dat je jezelf wilt blijven uitdagen, buiten je comfortzone durft te treden en nieuwe kennis blijft vergaren. We ondersteunen jou daar onder meer in met professionele coaches, trainingen, workshops, cursussen en (vak)literatuur. En we faciliteren bovendien alle benodigde tooling en middelen. Alles dat jij nodig hebt om elke dag weer stappen vooruit te kunnen maken, regelen wij voor je.

Hero is een groeibedrijf en daar hoort een bepaald type medewerker bij; enthousiaste en leergierige professionals die elke dag weer beter willen worden, uitdagingen niet uit de weg gaan en graag op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Hero ondersteunt haar medewerkers hierin door deelnamen aan trainingen, opleidingen, en informatieve bijeenkomsten mogelijk te maken. 

We stimuleren beweging. Dit keer niet bedoeld als persoonlijke ontwikkeling, maar heel letterlijk; als sporten! Na een dag hard werken bieden wij graag de mogelijkheid om te ontspannen en de dag af te sluiten door te sporten en nieuwe energie op te doen. Dit plezier gunnen we ál onze medewerkers. Hiervoor worden er veel activiteiten georganiseerd, zoals padel- en squashavonden, tennisbattles, hardlooptrainingen en vele andere sportieve uitdagingen. En ook je eigen sportabonnement kan je declareren. Uiteraard faciliteren wij dat bij #teamHero middels een compleet uitgeruste sport-outfit. Want wie iets in beweging wil zetten, zal eerst zelf in actie moeten komen.

Je carrière bij Hero begint samen met alle nieuwe medewerkers met een onboarding; een traject dat bol staat van informatie, ontspanning en inspiratie. We vinden het enorm belangrijk dat nieuwe medewerkers snel weten waar Hero voor staat, wat onze historie is, hoe we klanten en kandidaten behandelen, welke cultuur we hebben en welke uitdagingen we onszelf opleggen. De onboarding zorgt ervoor dat nieuwe Hero-medewerkers snel up-and-running zijn en deel uitmaken van het team. 

#TeamHero is niet voor niets #TeamHero; met regelmaat worden er uitjes georganiseerd voor de verschillende afdelingen, of het gehele team. We sporten, lunchen, lachen en dineren graag met elkaar. Jaarlijks vindt bovendien de Hero-dag plaats; een inspiratievolle dag (o.a. met bedrijfsbezoeken) dat elk jaar weer anders wordt ingevuld.

‘Work Hard & Play Hard’ is een van onze 4 kernwaarden. De ‘Play Hard’ vindt vooral plaats in de eigen game room. De pooltafel, tafeltennistafel, dartborden, playstations, computer en bar zorgen voor ontspanning, teambuilding en vermaak. Een heerlijke ruimte om wat stoom af te blazen na het harde werken dus.

De overlegstructuur die wij hanteren, zien we als de hartslag van Hero en bepaalt ons (werk)ritme; daily stand-up’s, persoonlijke en bedrijfsmatige weekly’s, monthly’s en quaterly’s zorgen ervoor dat we altijd snel up-to date zijn van alles dat er speelt.

Naast onze overlegstructuur communiceren we, ter ondersteuning, veel via ons interne platform, genaamd HeroToday. Op dit intranet is veel interessante en nuttige informatie te raadplegen, worden nieuwtjes gedeeld en proberen we elkaar te inspireren met uiteenlopende tips en aanbevelingen.

Alle medewerkers krijgen de kans zich doorlopend te ontwikkelen. Dat kan uiteraard op diverse manieren, zo ook via coaching. Hero werkt samen met diverse, onafhankelijke coaches. Medewerkers bepalen zelf met welke coach zij gaan samenwerken én wat de insteek van de sessies moet zijn.

Elke maand vindt de Hero of the month-uitreiking plaats; een eretitel die de persoon in kwestie ontvangt van zijn/haar collega, op basis van een bijzondere prestatie, tomeloze inzet of als steun in de rug. Een mooie blijk van waardering van je collega dus!

Wat denk je van uitstekende, door een eigen chef, verzorgde lunches, moderne werkplekken met zit/sta-bureaus, de nodige Apple apparatuur. Maar ook een eigen game-room met bar met vooral heel veel gezelligheid en borrels! Kortom; Het zal je aan niets ontbreken om met veel plezier hard te kunnen werken.

Alles om vooruit te komen
Persoonlijke ontwikkeling
Sport en ontspanning
Onboarding van nieuwe collega's
Teambuilding
The Hero Game Room
Overlegstructuur
Hero of the Month
En nog veel meer..

Persoonlijk

We zijn een netwerkorganisatie, the man in the middle. We drijven op gunning en goede relaties, die we graag onderhouden. Persoonlijk. Want waar er natuurlijk veel geautomatiseerd kan worden, blijft een goede match persoonlijk. Onderling vertrouwen hebben en goed de behoefte van de klant en de kandidaat kennen, gaat alleen als je investeert in elkaar.

Groeibedrijf pur sang

“Hero is een groeibedrijf, omdat we elke dag werken aan onze eigen verbetering. Het betekent: continu investeren, heel graag willen, discipline en doorzettingsvermogen. Goed is nooit goed genoeg. Wat we nu goed doen, deden we vorig jaar minder goed. Wat nu goed is, willen we over een jaar weer beter doen. Die drive is intrinsiek, omdat we de beste willen zijn.“

Jeroen de Vries (CEO)

Hero door de jaren heen; een selectie van memorabele momenten. 

Onze kernwaarden

Het laatste Hero-nieuws
Ministerie van Defensie selecteert Hero voor ICT-inhuur
Een baan, een carrière of is het een droomvlucht?
Hero verstevigt positie binnen onderwijs branche met gewonnen aanbestedingen
Chapter Diversiteit
Hero wint voor de 8ste keer op rij de FD Gazellen Award!
Hero Q3 kwartaalsessie – The Aftermovie
Hero Alkmaar
Het was weer tijd voor ‘The Challenge’!

Voor iedereen die geen idee heeft wat Hero doet, maar dat wél graag wil weten, hebben wij een speciale website ontwikkeld: