Nieuws

We brengen je met deze pagina graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt, interessante whitepapers en gebeurtenissen bij Hero.

Het is weer FD Gazellen tijd!

Hero behoort ook in 2019 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, zo is gisteren bekend geworden. Voor de 5e keer op rij mogen wij deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen.

Lees verder »

De Hero-dag kwam vroeg dit jaar

Elk jaar vieren wij de Hero-dag; hét moment dat wij de omzet van het vorige jaar evenaren. Dit jaar kwam die dag vroeg, nóg vroeger dan vorig jaar zelfs ….. Op 24 september vierden wij dit jaar de Hero dag al!

Lees verder »

Hero in de Top-100

Deze week is de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 bekend gemaakt. Een indrukwekkende lijst van de 100 grootste flexbedrijven van Nederland, op basis van hun omzet in 2018, vergeleken met die van het jaar ervoor. Wij zijn ontzettend trots dat Hero nu ook deel uitmaakt van deze lijst, zeker gezien er bijna 15.000 flexbureaus actief zijn in Nederland.

Lees verder »

New Heroes Challenge

Zoals eerder bericht, zijn deze week 7 nieuwe Heroes bij ons begonnen. Na twee intensieve onboardingdagen op #Heroheadquarters, was het nu tijd voor actie; de New Heroes Challenge!

Lees verder »