Nieuws

We brengen je met deze pagina graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt, interessante whitepapers en gebeurtenissen bij Hero.

Nova College kiest voor Hero

Per vandaag voorzien wij ook mbo-instelling Nova College van de best passende, ervaren ICT professionals voor uiteenlopende rollen. Specialisten die (met spoed) op projectbasis, of als tijdelijke uitbreiding, een aanzienlijke bijdrage gaan leveren aan de ambities van het college; landelijk de grootste werkzekerheid bieden aan gelukkige studenten.

Lees verder »

Hero on The Wall!

Ons ‘billboard debuut’ is een feit; we zijn nu op meerdere digitale billboards langs diverse autosnelwegen te bewonderen. Zo ook bij The Wall, langs de A2 bij het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Groot hè?

Lees verder »

Business as usual?

In een normale situatie hebben wij een sterke voorkeur voor face-to-face gesprekken, met al onze relaties. Die persoonlijke aanpak past bij onze cultuur en dienstverlening. Maar het ís momenteel geen normale situatie want persoonlijk contact is in deze periode niet zonder risico …. Sterker nog, dat dienen we zelfs tot een minimum te beperken.

Lees verder »

Top 250 groeibedrijven

Zojuist op het jaarevent van nlgroeit is ons de eer ten deel gevallen: voor de derde keer op rij behoren we tot de beste 250 groeibedrijven van Nederland en daar zijn we trots op!

Lees verder »

Saskia Kapper in Bovib-interview

Bovib-lid Hero Interim Professionals wint voor het vijfde jaar op rij de FD Gazelle Award. Waar komt die sterke groei vandaan? CCO Saskia Kapper over strategieën, kennis delen en proactief zijn.

Lees verder »

In de spotlights van FD Gazellen

Zojuist is de uitreiking van de FD Gazellen West-Nederland, in de Philarmonie in Haarlem van start gegaan. Vanzelfsprekend is Hero er dit jaar ook weer bij. Sterker nog; as we speak staat onze CEO Jeroen de Vries op het podium.

Lees verder »

Het is weer FD Gazellen tijd!

Hero behoort ook in 2019 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, zo is gisteren bekend geworden. Voor de 5e keer op rij mogen wij deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen.

Lees verder »

De Hero-dag kwam vroeg dit jaar

Elk jaar vieren wij de Hero-dag; hét moment dat wij de omzet van het vorige jaar evenaren. Dit jaar kwam die dag vroeg, nóg vroeger dan vorig jaar zelfs ….. Op 24 september vierden wij dit jaar de Hero dag al!

Lees verder »

Voor iedereen die geen idee heeft wat Hero doet, maar dat wél graag wil weten, hebben wij een speciale website ontwikkeld: