Nieuws

We brengen je met deze pagina graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt, interessante whitepapers en gebeurtenissen bij Hero.

Business as usual?

In een normale situatie hebben wij een sterke voorkeur voor face-to-face gesprekken, met al onze relaties. Die persoonlijke aanpak past bij onze cultuur en dienstverlening. Maar het ís momenteel geen normale situatie want persoonlijk contact is in deze periode niet zonder risico …. Sterker nog, dat dienen we zelfs tot een minimum te beperken.

Lees verder »

Top 250 groeibedrijven

Zojuist op het jaarevent van nlgroeit is ons de eer ten deel gevallen: voor de derde keer op rij behoren we tot de beste 250 groeibedrijven van Nederland en daar zijn we trots op!

Lees verder »

Saskia Kapper in Bovib-interview

Bovib-lid Hero Interim Professionals wint voor het vijfde jaar op rij de FD Gazelle Award. Waar komt die sterke groei vandaan? CCO Saskia Kapper over strategieën, kennis delen en proactief zijn.

Lees verder »

In de spotlights van FD Gazellen

Zojuist is de uitreiking van de FD Gazellen West-Nederland, in de Philarmonie in Haarlem van start gegaan. Vanzelfsprekend is Hero er dit jaar ook weer bij. Sterker nog; as we speak staat onze CEO Jeroen de Vries op het podium.

Lees verder »

Het is weer FD Gazellen tijd!

Hero behoort ook in 2019 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, zo is gisteren bekend geworden. Voor de 5e keer op rij mogen wij deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen.

Lees verder »

De Hero-dag kwam vroeg dit jaar

Elk jaar vieren wij de Hero-dag; hét moment dat wij de omzet van het vorige jaar evenaren. Dit jaar kwam die dag vroeg, nóg vroeger dan vorig jaar zelfs ….. Op 24 september vierden wij dit jaar de Hero dag al!

Lees verder »

Hero in de Top-100

Deze week is de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 bekend gemaakt. Een indrukwekkende lijst van de 100 grootste flexbedrijven van Nederland, op basis van hun omzet in 2018, vergeleken met die van het jaar ervoor. Wij zijn ontzettend trots dat Hero nu ook deel uitmaakt van deze lijst, zeker gezien er bijna 15.000 flexbureaus actief zijn in Nederland.

Lees verder »

New Heroes Challenge

Zoals eerder bericht, zijn deze week 7 nieuwe Heroes bij ons begonnen. Na twee intensieve onboardingdagen op #Heroheadquarters, was het nu tijd voor actie; de New Heroes Challenge!

Lees verder »