Nieuws

We brengen je met deze pagina graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt, interessante whitepapers en gebeurtenissen bij Hero.

‘Meet-up Monday’ met Yori

Zorgen dat het Hero sales team snel en kwalitatief groeit en daarbij de juiste begeleiding krijgt. We draaien op het moment erg goed, per januari 2021 willen we dan ook nieuwe collega’s laten starten zodat we nog meer klanten kwalitatief kunnen bedienen.

Lees verder »

Hero-day

Elk jaar vieren wij Hero-day; hét moment dat we de omzet van het vorige jaar evenaren.
Nou loopt dit jaar uiteraard voor ons allemaal anders dan anders, zo ook voor Hero. Des te specialer vinden wij het dat we tóch in staat zijn geweest vandaag – 5 oktober 2020 – de omzet van 2019 al aan te tikken.

Lees verder »

Nova College kiest voor Hero

Per vandaag voorzien wij ook mbo-instelling Nova College van de best passende, ervaren ICT professionals voor uiteenlopende rollen. Specialisten die (met spoed) op projectbasis, of als tijdelijke uitbreiding, een aanzienlijke bijdrage gaan leveren aan de ambities van het college; landelijk de grootste werkzekerheid bieden aan gelukkige studenten.

Lees verder »

Hero on The Wall!

Ons ‘billboard debuut’ is een feit; we zijn nu op meerdere digitale billboards langs diverse autosnelwegen te bewonderen. Zo ook bij The Wall, langs de A2 bij het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Groot hè?

Lees verder »

Voor iedereen die geen idee heeft wat Hero doet, maar dat wél graag wil weten, hebben wij een speciale website ontwikkeld: