Nieuws

We brengen je met deze pagina graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt, interessante whitepapers en gebeurtenissen bij Hero.

Creatieve kwartaalsessie

Elk kwartaal organiseren we een sessie om met z’n allen de ontwikkelingen, lopende zaken, plannen en (wilde) ideeën verder te bespreken. Als je Hero een klein beetje kent, weet je dat we ook van dit soort bijeenkomsten graag een feestje maken en dat was afgelopen donderdag niet anders …

Lees verder »

Samenwerking met Amsterdam UMC

Onlangs heeft Amsterdam UMC een Europese aanbesteding uitgeschreven, voor het leveren en verzorgen van de inhuur van IT-professionals die ze de komende jaren hard nodig gaan hebben om hun doelen te bereiken. Inmiddels is de uitkomst van deze aanbesteding bekend; Hero behoort tot het selecte aantal bureaus dat daarin mag voorzien!

Lees verder »

Dat smaakt naar meer

Juist in deze tijd, waarin er nog steeds maar weinig vertier mogelijk lijkt te zijn, vinden wij onze uitdaging in het organiseren van events die wèl kunnen. Een goed voorbeeld hiervan is de Hero wijnproeverij die vorige week plaatsvond, onder begeleiding van topsommelier Koen van der Plas.

Lees verder »
Hero | Great Place To Work

Hero is Great Place To Work Certified!

Alleen organisaties die de vereiste, hoge score behalen, mogen direct de ‘Certified’-titel dragen. Onlangs is bekend gemaakt dat Hero die score behaald heeft, waardoor wij nu officieel Great Place To Work gecertificeerd zijn.

Lees verder »

Online vergaderen | 4 tips voor de ideale voorbereiding

Onze draai met betrekking tot thuiswerken hebben we inmiddels wel gevonden; we hebben de thuiswerkplek op orde, weten ons te schikken in alle beperkingen en vergaderen online alsof het nooit anders is geweest. Over dat laatste – online vergaderen – willen we het graag even kort met je hebben.

Lees verder »

‘Meet-up Monday’ met Thijs

Wat doe je voor onze klanten?
Ik ben vertrouwenspersoon voor onze opdrachtgevers en houd me vooral bezig met het verzorgen van de perfect match; zo goed mogelijk anticiperen op de klantvraag. Ik ben het eerste contact voor de klant en beantwoord hun wensen en vragen met de best passende professional.

Lees verder »

Voor iedereen die geen idee heeft wat Hero doet, maar dat wél graag wil weten, hebben wij een speciale website ontwikkeld: