Nieuws

We brengen je met deze pagina graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt, interessante whitepapers en gebeurtenissen bij Hero.

Unieke rit in Job Patrol Car

Sheriff Martin, hét gezicht van onze wervingscampagne, bezorgt al onze nieuwe collega’s een knalstart; iedereen krijgt een exclusieve rit in zijn klassieke USA Job Patrol Car aangeboden.

Lees verder »

‘Groeien doet ook pijn’.

We groeien hard, breiden ons team doorlopend uit, optimaliseren processen, openen per 2023 drie nieuwe, zelfstandige vestigingen en hechten grote waarde aan het behoud van de sterke Hero-cultuur. Het grootste, beste en mooiste bedrijf worden, dát is onze ambitie. Maar groeien doet soms ook pijn …

Lees verder »

Mensen! Hero zoekt mensen!

Deel 2! He’s back, and he’s coming for you! Martin, onze chauffeur én Sheriff is on the road again. En dat betekent dat Hero weer op zoek is naar nieuwe collega’s!

Lees verder »

He’s back!

He’s back, and he’s coming for you! Martin, onze chauffeur én Sheriff is on the road again. En dat betekent dat Hero weer op zoek is naar nieuwe collega’s!

Lees verder »

FD Gazellen

Dat we de Gazelle Award van Het Financieele Dagblad – dit jaar voor de 7e keer op rij – mogen ontvangen, is voor ons daarom een erg mooie erkenning én de bevestiging dat we goed op weg zijn.

Lees verder »

Celdeling

Het grootste, mooiste en beste bedrijf bouwen; wat een fantastische reis is dat! En hoe gaaf is het dan om af en toe even stil te staan, na te denken en je dan te beseffen dat we nog goed op koers liggen ook.

Lees verder »

Broker of Managed Service Provider …. wat is wat?

Als het gaat om het ontzorgen van organisaties bij externe inhuur worden nogal eens verschillende termen gehanteerd. Dat kan leiden tot verkeerde interpretaties en belangrijker nog, tot verkeerde verwachtingen van de dienstverlening in z’n algemeen. Dit was voor Bovib, branchevereniging voor onafhankelijke en kwalitatieve intermediairs, aanleiding om hierover in gesprek te gaan.

Lees verder »

Hero VIP Sollicitatie Treatment

Wil jij ook graag bij Hero komen werken? Dat kan!
We hebben gave vacatures voor Trainees, Recruiters, Accountmanagers, Controllers, IT’ers, Marketeers en nog veel meer …. Dus ga naar werkenbij.hero.eu en solliciteer. Als jij door ons wordt uitgenodigd, komt chauffeur Martin jou persoonlijk thuis ophalen (en hij brengt je uiteraard ook weer terug). Durf jij het aan?

Lees verder »

Creatieve kwartaalsessie

Elk kwartaal organiseren we een sessie om met z’n allen de ontwikkelingen, lopende zaken, plannen en (wilde) ideeën verder te bespreken. Als je Hero een klein beetje kent, weet je dat we ook van dit soort bijeenkomsten graag een feestje maken en dat was afgelopen donderdag niet anders …

Lees verder »