Nieuws

We brengen je met deze pagina graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt, interessante whitepapers en gebeurtenissen bij Hero.

Team sessie Lencioni

Teamwork makes the dream work! Binnen Hero hechten wij veel waarde aan ontwikkeling, op individueel- en teamniveau. Zo heeft iedereen, van de schoonmaakster tot de

Lees verder »

New Hero alert

Deze maand zijn er weer nieuwe collega’s gestart bij Hero, waaronder twee trainees; Fenna Wilcke en Tabitha Karel. Fenna (links) en Tabitha (rechts) zijn beide begonnen bij team Contractmanagement, waar we nog niet eerder trainees hebben ingezet, dus daarom extra leuk!

Lees verder »

Tara, onze nieuwe Hero of the Month!

Bij Hero kennen wij een mooie traditie; de Hero of the Month, een eretitel die wordt uitgereikt door een collega aan een collega. De persoon die de eretitel – na er zelf een maand van te hebben genoten – overdraagt, bepaalt zelf aan wie en om welke reden, maar altijd vanuit de waardering naar de ander toe. Een titel om trots op te zijn dus!

Lees verder »

Hero wederom bij Top 250 Groeibedrijven

Hero behoort, voor de 5e keer op rij, tot de Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Yes! Daar zijn we enorm trots op. Groeien is voor ons namelijk een doel op zich en des te fijner als dat dan ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Lees verder »

Vandaag is de grote dag!

Vandaag is de grote dag; Editie 30 van het Ondernemersgala WF vindt vanavond plaats! We hebben al heel wat edities mee mogen maken, dus we weten hoe leuk de avond gaat worden in Schouwburg het Park, in Hoorn. We gaan weer veel collega-ondernemers ontmoeten en flink genieten van de bijdragen van toekomstonderzoeker Jeanneke Scholtens, illusionist Victor Mids en de Abba Tribute band.

Lees verder »

Unieke rit in Job Patrol Car

Sheriff Martin, hét gezicht van onze wervingscampagne, bezorgt al onze nieuwe collega’s een knalstart; iedereen krijgt een exclusieve rit in zijn klassieke USA Job Patrol Car aangeboden.

Lees verder »

‘Groeien doet ook pijn’.

We groeien hard, breiden ons team doorlopend uit, optimaliseren processen, openen per 2023 drie nieuwe, zelfstandige vestigingen en hechten grote waarde aan het behoud van de sterke Hero-cultuur. Het grootste, beste en mooiste bedrijf worden, dát is onze ambitie. Maar groeien doet soms ook pijn …

Lees verder »

Mensen! Hero zoekt mensen!

Deel 2! He’s back, and he’s coming for you! Martin, onze chauffeur én Sheriff is on the road again. En dat betekent dat Hero weer op zoek is naar nieuwe collega’s!

Lees verder »

He’s back!

He’s back, and he’s coming for you! Martin, onze chauffeur én Sheriff is on the road again. En dat betekent dat Hero weer op zoek is naar nieuwe collega’s!

Lees verder »