Nieuws

We brengen je met deze pagina graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt, interessante whitepapers en gebeurtenissen bij Hero.

Chapter Diversiteit

Maandag jl. ondertekenden wij – in de Week van de Ondernemer – het Charter Diversiteit. Dit vond plaats tijdens een inspirerende bijeenkomst van SER Diversiteit

Lees verder »

Hero Q3 kwartaalsessie – The Aftermovie

Vandaag is weer een bijzondere mijlpaal in de Hero historie: zojuist hebben we de sleutel overhandigd gekregen van ons nieuwe kantoor in aan de Veemarkt, in Hoorn! Vanaf 1 januari 2023 gaat Hero zich ook op deze bijzondere locatie vestigen, als aanvulling op ons bestaande hoofdkantoor in Wognum en het onlangs nieuw verkregen kantoor in Alkmaar.

Lees verder »

Hero Alkmaar

Zojuist hebben we de sleutel overhandigd gekregen van ons nieuwe kantoor in Alkmaar! Wat een mooi moment. We zijn heel blij met deze prachtige en moderne ruimte in dit toonaangevende pand, pal naast het station Alkmaar.

Lees verder »

Het was weer tijd voor ‘The Challenge’!

Tijdens het onboarding programma leren onze nieuwe collega’s van alles over Hero en hun nieuwe rol. Het programma staat boordevol trainingen, gastsprekers en activiteiten en de traditie is dat deze met The Challenge wordt afgesloten ……

Lees verder »

Onboarding juli 2022

Vandaag is weer een nieuwe onboarding gestart, voor 10 nieuwe collega’s. Een carrière bij Hero begint namelijk altijd met een uitgebreid informatieprogramma omdat we het belangrijk vinden dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen en op de hoogte zijn van alles waarvoor wij staan.

Lees verder »

New Hero alert

Deze maand zijn er weer nieuwe collega’s gestart bij Hero, waaronder twee trainees; Fenna Wilcke en Tabitha Karel. Fenna (links) en Tabitha (rechts) zijn beide begonnen bij team Contractmanagement, waar we nog niet eerder trainees hebben ingezet, dus daarom extra leuk!

Lees verder »

Voor iedereen die geen idee heeft wat Hero doet, maar dat wél graag wil weten, hebben wij een speciale website ontwikkeld: