Chat with us, powered by LiveChat

Vacature: Medewerkers Facturatie en Contractbeheer

Wij zoeken Medewerkers Facturatie en Contractbeheer die nauwkeurig én gezellig zijn

Wil jij een baan waarin jij jouw kritische, analytische, nauwkeurige kwaliteiten kwijt kan en ook mee kunt denken over administratieve optimalisaties? Wil jij belanden in een warm, informeel team, waar goed wordt samengewerkt en veel plezier wordt gemaakt? Wie weet hebben we hier een win-win situatie!  

 

Wat ga je doen als Medewerker Facturatie en Contractbeheer?

Je bent zo secuur dat je niet 1 maar 2 puntjes op de ï zet. Je hebt dagelijks contact met kandidaten en opdrachtgevers, je hebt de juridische context goed in beeld. Lachen aan de telefoon en tot op de punt nauwkeurig. Oftewel: nauwkeurig én gezellig. Als administratieve duizendpoot leg je de focus in je werk op facturatie en contractbeheer. Maar je ondersteunt je collega’s van de administratie waar nodig van A tot Z. Handen uit de mouwen dus! Bij Hero vinden we het ook belangrijk om iedereen te betrekken bij de optimalisering van onze processen. Daar zijn wij constant mee bezig en word je dus ook bij betrokken. Er zijn recent een aantal mooie ontwikkelingen geweest. Deze groei creëert werk maar vraagt ook slimmer en efficiënter werken. Kom jij ons daarbij helpen?  

 

Wat breng jij?

Je beschikt over een HBO-diploma en je bent super leergierig! Wij zijn constant in ontwikkeling en je vindt het daarom leuk om zelf ook te blijven leren. Je hebt aantoonbare affiniteit met (financiële) administratieve processen. Je bent oplossingsgericht, flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je dienstverlenend ingesteld, communicatief sterk en beschik je over de juiste sociale vaardigheden. Heb je al eerder gewerkt met AFAS? Dan is dat alleen maar meegenomen! Wij komen ook graag met je in contact als je nog niet 100% matcht met ons profiel.  

 

Wat bieden wij?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair. De salaris range zit tussen de € 2.750,- en € 3.500,- bruto per maand en is afhankelijk van opleiding en ervaring bij een 40-urige werkweek. Verder bieden we een opleidingsbudget, gadgets en nog veel meer. Daar vertellen we je graag meer over. Onze cultuur? Work hard & play hard en doen wat je belooft! We geloven sterk in netwerken, in samenwerken en in familiegevoel.  

 

Wie is Hero?

Jezelf verder ontwikkelen, plezier hebben in datgene wat je doet, deel uitmaken van een succesvol en gedreven team en de vrijheid krijgen om je eigen verantwoordelijkheden te nemen. En dat alles binnen een omgeving waar innovatie voortdurend aandacht krijgt. Dát is wat werken bij Hero inhoudt. Wil jij ook elke dag verder komen? Door hard te werken en te vernieuwen, op een plezierige manier en met leuke mensen om je heen? Ambitie zit in ons DNA en dat brengt een enthousiaste, energieke en ambitieuze groeicultuur met zich mee.  

 

Is dit ‘WORKING FOR YOU?’

Stuur dan een mail naar Laurens Tijhuis, via laurens@heromail.eu We kijken uit naar je reactie.