Chat with us, powered by LiveChat

Manager Technische Dienst

Regio: Noord-Holland
 
Voor een opdracht van een eindklant van ons in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Manager Technische Dienst.

In jouw rol als Manager Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud (preventief en correctief) aan outillage (machines en gereedschappen).

Als manager ben je een belangrijke schakel tussen de afdeling Assetmanagement en Concernhuisvesting opererend vanuit Utrecht en productielocaties. Daarnaast komen er vragen vanuit de productie over bijvoorbeeld defecten, nieuwe outillage of gewenste aanpassingen. Als manager technische dienst ben je hierin ook verbinder tussen de productie en de technische dienst. Jij zorgt er met je team voor dat al het nodige werk goed wordt voorbereid en gepland en in goed overleg met productie wordt uitgevoerd. 
 

Werkzaamheden:

Binnen jouw team stuur je 9 monteurs aan. Zij werken overdag, maar zijn daarbuiten in een storingsdienst oproepbaar voor calamiteiten en/of storingen in de regio. Het doel van de storingsdienst is te zorgen dat onderhoud- en servicebedrijven zonder technische problemen kunnen door werken en dat de locaties in staat zijn om 24/7 veilige, technische uitmuntende en schone producten aan te leveren. 

De Technische Diensten werken op dit moment aan een professionaliseringsslag. Waar de Technische Diensten eerst zelfstandig en meer autonoom werkten, werken ze sinds begin juni jongstleden opdracht gestuurd. De opdrachten komen van de afdelingen Assetmanagement en Concernhuisvesting in Utrecht. 

De uitdaging voor de manager technische dienst is ook om deze veranderingen te begeleiden en te implementeren en je team daarin mee te nemen. Hierbij adviseer je vanuit de praktijk de afdelingen in Utrecht ook over de praktische betekenis van de nieuwe werkwijze, processen en administratie en mogelijke verbeteringen
 

Functie-eisen:

  • Minimaal een HBO diploma en wo werk-/denkniveau
  • Ruim aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur binnen een veranderende werkomgeving
  • Je bent analytisch sterk, hebt een goede helikopterview en bent een spin in het web
  • Je bent een sterke planner, je bent proactief en pakt eigenaarschap
  • Je bent een coachende manager die medewerkers weet te motiveren en ze effectief aanspreekt op hun gedrag
  • Je bent flexibel, communiceert gemakkelijk tussen alle lagen binnen de organisatie, bent sterk in organiseren en daadkrachtig.

 
Start: 19-8-2019
Inzet: 36 uur per week
Duur: 12 maanden
Deadline:

Voor vragen kun je ons bereiken op recruitment@heromail.eu of neem contact op met Gian Moorman bereikbaar via telefoonnummer +31852221900.