Chat with us, powered by LiveChat

Manager IT Digital Transformation

Regio: Overijssel
 
Voor een interim management positie bij één van onze eindklanten in de regio Zwolle zijn wij op zoek naar een IT Manager Digital Transformation.
 

Werkzaamheden:

Vanuit het IT domein ontwikkel je nieuwe hoogwaardige (digitale) proposities waarbij de focus o.a. ligt op data / data analyse en security. Daarnaast wil onze opdrachtgever een slag slaan op het gebied van Agile werken. Je werkt nauw samen met de diverse business divisies en houdt hierbij altijd het overzicht.

 
 

Functie-eisen:

Bij voorkeur heb je als ervaren IT manager een afgeronde MBA opleiding en eerder onderdeel uitgemaakt van een management team. Je kent de klappen van de zweep bij digital transformations waarbij data, data-analyse en security centraal hebben gestaan. Je beperkt je niet tot het IT domein maar kijkt en denkt breder. Ervaring in Agile omgevingen is daarbij ook een must. Het is een grote pre indien je binnen utilities recente ervaring hebt opgedaan. Verder denk en handel je obv business cases, ben je energiek en een sterkte communicator
 
 
Start: z.s.m.
Inzet: 40 uur per week
Duur: 9 maanden met optie op verlenging
Deadline:

Voor vragen kun je ons bereiken op recruitment@heromail.eu of neem contact op met Vincent Toebak bereikbaar via telefoonnummer +31852221900.