Chat with us, powered by LiveChat
 

Help jij ons mee om kinderen in Nepal een beter leven te bieden?

 

87 van de 100 kinderen in Nepal moeten vanwege geldgebrek hun basisopleiding voortijdig beëindigen. Daarmee verliezen zij de kans op een betere toekomst, op een beter leven. Hero zet zich dit jaar in om dat voor zoveel mogelijk kinderen te voorkomen. Samen met Stichting Hart4onderwijsNepal.

nepal_reis_oktober
Hero_ondersteunt_H4ON_logo

Er is € 140,- nodig om één kind in Nepal een betere toekomst te bieden. Inmiddels heeft onze actie zo’n 35.000,- euro opgeleverd waardoor we veel kinderen blij hebben kunnen maken. Om precies te zien: 

250

kinderen

(laatste update: november 2018)

PUBLICATIES

13 november 2018

In het kader van onze Nepal-actie zijn wij in oktober van dit jaar naar Nepal geweest. Om het ingezamelde bedrag zelf ter plekke om te zetten in rugtassen, lesmateriaal en andere benodigheden. Het was – in alle opzichten – een zeer indrukwekkende, bijzondere en onvergetelijke ervaring. Het Noordhollands Dagblad publiceerde onlangs een leuk artikel over onze actie én reis.

19 februari 2018

Het Noordhollands Dagblad publiceerde een uitgebreid artikel over onze Nepal-actie. Erg leuk om even te lezen (klik op de afbeelding).

VERSLAG BENEFIETAVOND

7 juni 2018

Wat een avond … wat een locatie … wat een feest …. Maar vooral; wat een geweldig bedrag! Maar liefst 30.000 euro hebben we al ingezameld voor kinderen in Nepal! De benefietavond van gisteravond was niet alleen daarom een groot succes, het was ook een fantastisch gezellige avond. We hebben gelachen om Dolf Jansen, genoten van het eten en de toplocatie, leuke gesprekken gevoerd en … zijn helemaal los gegaan tijdens de veiling! Wij zijn trots op het bedrag, maar vooral ook enorm dankbaar richting iedereen die daar een bijdrage in heeft geleverd en daarmee onze Nepal-actie een warm hart toe draagt. Dank daarvoor!

Video-impressie: Nepal Benefietavond in The Harbour Club Amsterdam-Oost

Op 7 juni organiseerden wij bij The Harbour Club Amsterdam-Oost een benefietavond, met als doel om zoveel mogelijk kinderen in Nepal basisonderwijs te kunnen bieden. Starletti maakte een gave videoimpressie van deze geslaagde avond. Dus die delen we hier graag met jullie.

Geplaatst door Hero Interim Professionals op maandag 18 juni 2018

Doneren?

Dat kan naar rekeningnummer:
NL81INGB0007933162, t.g.v. Stichting Hart4onderwijsNepal o.v.v. Actie Hero

In de voorbereiding en tijdens de reis worden wij geadviseerd en begeleid door stichting H4oN