Chat with us, powered by LiveChat

Het is weer FD Gazelle tijd!

Hero behoort ook in 2019 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, zo is gisteren bekend geworden. Voor de 5e keer op rij mogen wij deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen.

 

De FD Gazellen worden uitgereikt aan de 770 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Voor de 16e keer dit jaar alweer. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

 

Hero is een groeibedrijf. We meten en verbeteren aan de lopende band en steken veel energie in de (persoonlijke) ontwikkeling van hashtagteamHero. Wij zien deze award dan ook als een mooie erkenning en zijn kandidaten en opdrachtgevers enorm dankbaar. Groei is immers alleen mogelijk door het vertrouwen dat wij dagelijks van hen krijgen.

 

Op 14 november 2019 worden de awards in de Philharmonie (Haarlem) op feestelijke wijze uitgereikt. En er wordt bekend gemaakt wie er vandoor gaan met de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen. Dat wordt vast weer een fantastische avond!