Chat with us, powered by LiveChat

Hero presenteert de Benchmark Inhuurtarieven.

Dé bron voor inhurende managers.

Sta je op het punt een business analist, programma manager, tester, scrum master of agile coach in te huren, maar weet je niet precies wat marktconforme tarieven zijn? Dan biedt de Benchmark Inhuurtarieven uitkomst. Om organisaties in staat te stellen de uurtarieven van veelvoorkomende rollen in de ICT te checken op marktconformiteit heeft Hero deze benchmark ontwikkeld. Tarieven veranderen onder invloed van een veranderende vraag en aanbod, door trends binnen de IT.

 

De economie is altijd in beweging en de tarieven bewegen mee. Met de benchmark maken we voor jou inzichtelijk wat reële tarieven zijn. Voortaan kun jij van ons elk jaar de nieuwe benchmark verwachten.

Meewerken aan een betrouwbare benchmark?

Hero is partner voor meer dan 200 organisaties en houdt al jaren de tarieven van veelvoorkomende IT-rollen bij. Doorlopend zijn we op zoek naar bronnen om de kwaliteit van de Benchmark Inhuurtarieven hoog te houden We stellen het op prijs als je input wilt leveren, want met jouw input blijft de benchmark waardevol voor de markt waarin we ons begeven.

De Benchmark Inhuurtarieven ontvangen?
Laat ons je gegevens weten.

Benchmark Inhuurtarieven

Mogen we jou voor de volgende benchmark benaderen?