Chat with us, powered by LiveChat
Contract Vitens en Hero Interim Professionals verlengd.

Succesvolle samenwerking met Vitens verlengd!

Als je mag werken voor Vitens, Nederlands grootste waterbedrijf, is dat natuurlijk geweldig. Maar als de samenwerking dan zo succesvol blijkt waardoor het contract met Vitens 2 jaar verlengd wordt, is dat natuurlijk de kers op de taart.

 

Er werken zo’n 1.400 medewerkers bij Vitens. Zij zetten zich dagelijks in om 5,6 miljoen klanten te bedienen, door topkwaliteit drinkwater te leveren. Water speelt een essentieel onderdeel in ons leven, in onze toekomst. Hoe gaaf is het dat wij daar, met onze dienstverlening, een bijdrage aan mogen leveren? Heel gaaf, vinden wij.

 

Martin Brinkhoff, Contract- en Servicemanager ICT bij Vitens, omschrijft onze dienstverlening als “Flexibel, persoonlijk, oplossend en vooral met een open manier van communiceren!” .

 

Inmiddels zet Hero zich al 2 jaar in om Vitens de benodigde versterking te bieden; zeer kundige interim professionals die over de juiste ervaring en kennis beschikken én goed passen binnen de cultuur en het team. Tevens ontzorgen we hen door brokerdiensten te leveren en hen daarmee de administratie rondom contracten uit handen te nemen.

 

Vanwege de prettige partnership zien wij uit naar de voortzetting van onze samenwerking.