Chat with us, powered by LiveChat

Contract-/Software Assetmanager

Regio: Zuid-Holland
 
Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Den Haag zoeken wij een Contract-/Software Assetmanager.
 

Werkzaamheden:

Je bent verantwoordelijk voor de afstemming met externe leveranciers en maken van contractafspraken. Je voert de onderhandelingen met leveranciers mbt geoffreerde tarieven en draagt zorg dat deze minimaal marktconform zijn. Verder voer je regie op de uitvoering van audits op software- en licentie compliancy. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, begeleiden en de werking van externe software compliancy audits (incl de onderliggende procedures) en je rapporteert compliancy risico’s aan service managers, bouwsteen eigenaren, teamleiders en hoofden. Op basis van de resultaten kom je met strategisch en tactische adviezen op gebied van SAM-beleid. Bepalend voor het succesvol uitvoeren van Contractmanagement  is een optimale samenwerking met het management van beheer. Samenwerken zit in je DNA. Daarbij ben je organisatiesensitief, omgevingsbewust en leg je goed en tijdig verbinding met alle relevante belanghebbenden. Je bent communicatief zeer vaardig en kan to-the-point advies geven. 
 

Functie-eisen:

– Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een ICT-omgeving
– Je hebt kennis en ervaring (waar relevant certificaten) met Professional ITSM Alignment of IT and the Business (ISO20000, Professional ITSM Control of IT Services, ITIL V3; ITIL Release Control and Validation en Certified IT Software Asset Management)
– Je hebt kennis en ervaring met Contractmanagement, Europese aanbestedingsrichtlijnen en contractering
– Weet zich goed te bewegen in een organisatie, waarbij met meerdere disciplines gesproken wordt
– Is op de hoogte van de Europese Aanbestedingsrichtlijnen en is in staat de organisatie te begeleiden in het schrijven van een aanvraag tot offerte document
– Hij/Zij heeft met meerdere contracteringen met software leveranciers achter de rug
 
Start: 28-1-2019
Inzet: 36 uur per week
Duur: 1 jaar met optie op verlenging
Deadline:

Voor vragen kun je ons bereiken via +31852221999 of via recruitment@heromail.eu Jesse Koeman bereikbaar via telefoonnummer +31852221999.