Chat with us, powered by LiveChat

Alles draait om connectie (Blog door: Edwin Gierstberg)

“We hebben in de afgelopen 10 jaar een prachtige longlist mogen realiseren met A-klanten. We leven bij de gratie van deze klanten. Zij bepalen of wij het waard zijn om werk te krijgen. Onze grootste uitdaging is daarom niet alleen het maken van de perfecte match, maar de veranderende markt voor de klant te zien, te vangen en de oplossingen te ontwikkelen. Dat is mijn uitdaging als commercieel directeur van Hero.

 

Connectie

Ik geloof in de kracht van het netwerk. Wij zitten op een unieke plek, middenin het spinnenweb, en we mogen iedereen met elkaar in verbinding brengen om zo fantastische projecten te laten slagen, bedrijven te laten groeien en producten gelanceerd te zien worden. We worden gebeld door multinationals juist om kleine innovatieve bureaus voor hen te vinden, die baanbrekend zijn in wat ze doen. We worden gebeld om matchmaker te zijn. En gaan constant nieuwe allianties aan. Alles draait om connectie.

 

Kritieke fase van IT innovatie

De digitale transformatie die nu gaande is, maakt dat we een ander type mens moeten leveren. Old school IT ging over een netwerk en een werkplek in de lucht houden. De infrastructuur, het netwerk, de servers, het moet gewoon geregeld zijn. In de cloud wordt dat alleen maar makkelijker. Maar nu kunnen we veel meer met IT. Door intelligente data, door slimme systemen, door artificial intelligence. Dat vraagt ook om andere IT specialisten. Ik geloof dat we in een kritieke fase zitten van IT innovatie. Alles is geconnect, we zitten midden in the internet of things. De auto die ik rij, maakt zelf een afspraak met de garage wanneer er ergens een storing wordt gemeld en checkt bovendien in mijn agenda of dat wel uitkomt. Alles kan, alles is verbonden en ik geniet daar enorm van. Van de mogelijkheden die er zijn en die er gaan komen. Alles draait om connectie.

 

Bescherming persoonsgegevens

Natuurlijk hebben we dan ook met privacy te maken en met de wetgeving die op ons af komt. Maar daar ligt juist onze uitdaging; het blijven bieden van oplossingen voor de zorgen van onze klanten. Wanneer u met 1 druk op de knop kunt tegemoet komen aan de wetgeving bescherming persoonsgegevens zijn wij gelukkig. En u ook.

 

Netwerkorganisatie

Maak ik me ook nog ergens zorgen over? Wij hebben last van de wet DBA, die in april dit jaar in werking is gezet ter bescherming van de zzp’ers, om schijndienstverbanden tegen te gaan. De wet wordt nog niet gehandhaafd, maar de dreiging die er vanuit gaat, maakt dat opdrachtgevers soms het risico niet aangaan om zzp’ers in te huren. Dan maar een grote leverancier in de arm te nemen, denken ze. Dat staat haaks op de flexibilisering van de arbeidsmarkt, dat staat haaks op de netwerksamenleving waar ik zo in geloof. Hero is een netwerkorganisatie in de netwerkeconomie. Want alles draait om connectie.”

 

 

Edwin Gierstberg

Commercieel Directeur