Infrastructuurbeheerder
- Zuid Holland
- 12 maanden met optie tot verlenging
- Tussen 1 juni en 1 augustus
- 24
Infrastructuurbeheerder
Voor het Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar een Infrastructuurbeheerder.
Werkzaamheden
Een kenniscentrum werd opgericht waarbij meerdere partijen bij aangesloten zijn. Het platform is bedoeld om samenwerking op het vlak van technologische IT-innovatie te
bevorderen specifiek voor het domein. Elke aangesloten partij draait eigen projecten waarvoor een jaarlijks budget beschikbaar wordt gemaakt.
Het doel van dit project is om inzicht te krijgen in de toepassing van slimme analyse van databronnen zoals camerabeelden (of data afkomstig van andere sensoren) in het kader van beveiliging. De focus van de analyse ligt op het onderkennen van verdachte bewegingen in de omgeving van een te beschermen object. Het resultaat van dit project is een prototype in het veiligheidsdomein de mogelijkheid geeft om te experimenteren met slimme sensoren ter ondersteuning van beveiliging. De kwaliteit en bruikbaarheid van het prototype zal gemonitord worden in samenwerking met gebruikers aan de hand van (fysieke) simulaties van operationele scenario's.
In dit project wordt een prototype gemaakt dat aantoont hoe bewaken en beveiligen effectiever en efficiënter ingericht kan worden door de inzet van beeldanalyse en VR/AR. Dit prototype bevat de volgende functionaliteiten:
- Het weergeven van een straatbeeld in 3D in VR/AR;
- Het koppelen van 2D-camerabeelden aan de 3D-omgeving, waardoor voertuigen en voetgangers als anonieme avatars in de 3D-omgeving geprojecteerd kunnen worden;
- Het analyseren van gedrag van de voertuigen en voetgangers. Het doel van het ontwikkelen van het prototype is het opdoen van kennis over hoe state of the art beeldtechnologie kan bijdragen aan beveiligingsconcepten. Het prototype is zeer experimenteel van aard, dus de kans bestaat dat bepaalde onderdelen van het prototype niet succesvol zullen zijn. De planning is dat het resultaat 1,5 jaar na start van de ingehuurde resources afgerond is. Iedere 3 maanden worden er deelresultaten opgeleverd. We delen het project op in vier fases. Per fase beschrijven we concrete opeenvolgende deelproducten.
De Infrastructuurbeheerder zorgt dat de software-ontwikkelaars een stabiele infrastructuur hebben om op te werken. De kandidaat zal het grootste deel van bovengenoemd project uitvoeren. De standplaats is in principe in Den Haag maar werken op andere locaties (inclusief thuis) kan waar de werkzaamheden dat toelaten. Werktijden zijn flexibel in te richten.
Functie-eisen
Eisen:
- Kandidaat heeft minimaal 5 jaar met het inrichten en beheren van Linuxomgevingen en Windowsomgevingen;
- Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring met technische en procesmatige inrichting van backup and recovery;
- Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring met technische en procesmatige inrichting van security;
- Kandidaat heeft een afgeronde MBO-4 opleiding of HBO werk- en denkniveau;
- Kandidaat beheerst Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Niveau B2);
- Kandidaat heeft 2 jaar werkervaring het inrichten van Active Directory;
- Kandidaat heeft 2 jaar werkervaring met het inrichten van file storage (NAS of SAN);
- Kandidaat heeft 2 jaar werkervaring met verschillende vormen van virtualisatie (VM, docker);
- Kandidaat heeft 2 jaar kennis van netwerkbeheer (DNS, VLAN).
Wensen:
- Kandidaat heeft minimaal 1 jaar werkervaring met orkestratie tools zoals Ansible;
- Kandidaat heeft minimaal 1 jaar werkervaring met Linux Hypervisors (KVM, Proxmox);
- Kandidaat heeft minimaal 1 jaar werkervaring met Gitlab;
- Kandidaat heeft minimaal 1 jaar werkervaring met Redis, MongoDB of andere moderne data storage.
– Bij de aanbieding van een kandidaat is het invullen van het aanbiedingsformulier verplicht. Hierbij wordt ook gevraagd om de eisen en de wensen toe te lichten + een verwijzing naar het cv te vermelden.
Specifiek voor leveranciers:
Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig. Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Hero. Belangrijk hierbij is dat er een WAADI registratie is en gebruik gemaakt wordt van een geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 085-222 1996 of mailen naar defensie@hero.eu