Hero verstevigt positie binnen onderwijs branche met gewonnen aanbestedingen

Recentelijk heeft Hero de aanbestedingen van Hogeschool Rotterdam, Windesheim én TU Delft op overtuigende wijze gewonnen. Voor beide hogescholen en de universiteit verzorgen we de werving en selectie van interim professionals. Voor Hogeschool Rotterdam en Windesheim tevens het contractmanagement.

 

Hero levert al jarenlang diensten voor uiteenlopende organisaties binnen de profit en non-profit sector. Het aantal onderwijsinstellingen in onze klantenportefeuille is al aanzienlijk (waaronder Acta, Nova Collega, VU Amsterdam, ROC Amsterdam en Hogeschool Utrecht), maar met het winnen van deze aanbestedingen verstevigt Hero haar positie binnen de onderwijs branche nog eens extra. “Door onze kennis van de markt en de samenwerkingen met verschillende onderwijsinstellingen, begrijpen we heel goed wat er speelt en welke problematiek en uitdagingen aan de orde zijn.”, aldus Saskia Kapper, Sales Director bij Hero.

Bijdragen aan de ambities van hogescholen
Bij Hogeschool Rotterdam werken zo’n 4.500 medewerkers in vaste dienst. Dagelijks werken zij aan hun ambities en doelstellingen; een studie- en werkomgeving bieden waarin studenten en medewerkers zichzelf kunnen overtreffen. Hogeschool Rotterdam is zich meer dan bewust van het feit dat flexibele inzetten hier een zeer belangrijke bijdrage aan leveren. Hero gaat de hogeschool dan ook ondersteunen bij het in goede banen leiden van alle inhuur, de administratieve afhandeling ervan en het sturen op kwaliteit en kostenbeheersing.

De dienstverlening bij Windesheim bestaat eveneens uit het leveren van passende, interim (ICT) specialisten en ook de contractuele en administratieve afhandeling ervan wordt volledig door ons verzorgd. Met zo’n 2.750 medewerkers in dienst ziet de hogeschool het als haar maatschappelijke opdracht om iedereen die daarvoor het talent heeft, de mogelijkheid op hoger onderwijs te bieden. Hero ondersteunt die gedachte volledig en levert daar dan ook met veel overtuiging en plezier graag een wezenlijke bijdrage aan. De hogeschool heeft Hero bovendien het vertrouwen gegund deze dienstverlening exclusief te mogen uitvoeren.

En ook bij de TU Delft, waar top onderwijs- en onderzoek centraal staan, draagt Hero nu bij aan het realiseren van doelen, door het leveren van kundige, interim professionals. Met ruim 250.000 studenten en 6.000 medewerkers is het de grootste technische universiteit van Nederland waar de fascinatie voor wetenschap, design en techniek volop aanwezig is.

Dienstverlening
De dienstverlening van Hero laat zich het best als volgt omschrijven; enerzijds realiseren we dagelijks the perfect match door ervaren interim professionals te bemiddelen bij toonaangevende organisaties. Anderzijds verstrekken we organisaties grip op decentrale inhuur met een uitgebreide MSP-dienstverlening.
Om welke dienstverlening het ook gaat, een persoonlijke benadering en hoge mate van kwaliteit kenmerken onze werkwijze.

We kijken met enorm veel enthousiasme uit naar een succesvolle samenwerking!