Hero wint voor de 8ste keer op rij de FD Gazellen Award!

Wij zijn trots om te vermelden dat wij voor de 8ste keer op rij de prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst mogen nemen. Dank aan onze opdrachtgevers voor het vertrouwen!

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die het Financieel Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Criteria zijn onder meer financieel gezond zijn, groei in aantal medewerkers, omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Hero is een groeibedrijf pur sang. Daar trekken we de beste mensen voor aan, verbeteren we onze processen doorlopend en nog veel belangrijker: daarvoor stimuleren en faciliteren we de persoonlijke ontwikkeling van al onze medewerkers. Groeien is dan ook geen middel, maar ons doel.