Hero Q3 kwartaalsessie – The Aftermovie

The Saint Food & Wine, gevestigd in de monumentale Grote Kerk van Hoorn, was deze keer de host van onze kwartaalsessie. Wat een TOP-locatie, zo bleek tijdens de rondleiding. 


De kwartaalsessie is onderdeel van de zogenaamde “Hartslag van Hero”. Deze overlegstructuur is ontworpen om elkaar én jezelf scherp te houden. De Hartslag van Hero bestaat uit het wekelijks salesoverleg, de dagelijkse stand-up, actief rapporteren naar je omgeving en het hele bedrijf, wekelijkse evaluatie met je leidinggevende, kwartaalsessies en de monthly stand-up. 


Onder leiding van Universitair Marketing-docent Wouter de Vries verzorgden diverse teams een korte update op basis van vooraf uitgelekte vragen: Commercie, Finance, Contractmanagement, Marketing, IT en meer. Aansluitend werd de Hero van de Maand bekend gemaakt (van harte Sigrid Mulder!) en deelde Dick van der Vlugt – als oud BSO’er – zijn ervaringen omtrent de geplande celdeling (Wognum, Alkmaar en Hoorn).

Tijdens het informele deel van de avond hebben alle collega’s van een voortreffelijk diner genoten en werd er met regelmaat gewisseld van tafel. De echte soepslurpers, toekomstige celdirecteuren, toppers van Marketing en alle andere teams hebben die avond nog vele, leuke gesprekken gevoerd.