Hero Hoorn

Vandaag is weer een bijzondere mijlpaal in de Hero historie: zojuist hebben we de sleutel overhandigd gekregen van ons nieuwe kantoor in aan de Veemarkt, in Hoorn! Vanaf 1 januari 2023 gaat Hero zich ook op deze bijzondere locatie vestigen, als aanvulling op ons bestaande hoofdkantoor in Wognum en het onlangs nieuw verkregen kantoor in Alkmaar.

Yori Klaassen Bos, vanaf 1 januari 2023 de Algemeen Directeur Hero Hoorn: “Het is voor Hero een unieke mogelijkheid om op deze prominente locatie in een prachtig monumentaal pand een nieuw hoofdstuk in te luiden. Als onderdeel van onze celdeling strategie, kunnen we met onze kantoren in Alkmaar en Hoorn vanaf 2023 nog meer klanten en kandidaten van dienst zijn en bevordert dit de werving van medewerkers in deze regio’s. Tegelijkertijd stelt dit ons in staat om onze groeiambities voort te blijven zetten. Als geboren Horinees – en met mij vele collega’s uit deze regio – kijk ik er met gepaste trots naar uit om hier met ons team aan de slag te gaan!”

De komende tijd gaan wij hard aan de slag om beide kantoren Hero-proof te maken en er fijne werk- en vergaderplekken te creëren. We zoeken overigens nog nieuwe collega’s voor zowel Alkmaar als Hoorn.