Hero Alkmaar

Zojuist hebben we de sleutel overhandigd gekregen van ons nieuwe kantoor in Alkmaar! Wat een mooi moment. We zijn heel blij met deze prachtige en moderne ruimte in dit toonaangevende pand, pal naast het station Alkmaar. Ons kantoor is gevestigd op de 6e verdieping, wat dus betekent dat we een prachtig uitzicht hebben! Nu we de sleutel hebben kunnen we aan de slag om het helemaal Hero-style in te richten en aan te kleden. De bedoeling is dat we hier met zo’n 35 Hero collega’s starten en daarna kunnen we hier nog verder doorgroeien.

Hero wil groeien middels celdeling. Dat betekent dat een groot deel van de bezetting in Alkmaar afkomstig zal zijn van ons huidige kantoor in Wognum. Het team wordt aangevuld met diverse nieuwe collega’s, hiervoor starten wij binnen een paar weken weer een unieke wervingscampagne!

Naast Hero Alkmaar, krijgen we op 1 september ook de sleutel van een heel gaaf kantoorpand in Hoorn. Waar we begin september graag meer informatie over gaan delen.

Voor nu gaan we onze uitbreiding vieren en kijken we met veel plezier uit naar weer een nieuw en spannend avontuur uit het boek dat Hero heet.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? Ook hier staat de koffie voor je klaar.