Het was weer tijd voor ‘The Challenge’!

Tijdens het onboarding programma leren onze nieuwe collega’s van alles over Hero en hun nieuwe rol. Het programma staat boordevol trainingen, gastsprekers en activiteiten en de traditie is dat deze met The Challenge wordt afgesloten ……

Aan alle deelnemers werd vanochtend vroeg de opdracht voor ‘The Charity Challenge’ uitgelegd, met maar één duidelijke instructie: “Zorg dat je deze dag nuttig vrijwilligerswerk gaat doen en daar mensen blij mee maakt”. Met die boodschap gingen onze toppers op pad.

En dat ze de boodschap goed begrepen hebben, is een ding dat zeker is! Er is geholpen bij de plaatselijke voetbalvereniging, dieren verzorgd bij de dierenopvang, er zijn opgelapte vogels vrij gelaten, er is papier geprikt in Medemblik, geholpen met de opbouw van de waterweken in Hoorn en nog veel meer! Kortom; Super gedaan Hero’s, wij zijn trots op jullie!