Onboarding juli 2022

Vandaag is weer een nieuwe onboarding gestart, voor 10 nieuwe collega’s. Een carrière bij Hero begint namelijk altijd met een uitgebreid informatieprogramma omdat we het belangrijk vinden dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen en op de hoogte zijn van alles waarvoor wij staan. Met veel plezier vertellen we over onze geschiedenis, ambities, diensten, toekomstplannen en veel meer. Het programma beslaat 2 weken en biedt een mooie afwisseling van informatie, kennismakingen, gastsprekers, interactiviteit, opdrachten en ontspanning. Een essentieel onderdeel is onze kenmerkende cultuur, iets waar we trots op zijn, veel waarde aan hechten en nieuwe werknemers snel deel van uit willen laten maken.

Welkom bij Hero Niels, Thomas, Lisa, Lizzy, Jelmer, Fenna, Pasquale, Tabitha, Tim en Roy. Veel plezier deze weken!