Tara, onze nieuwe Hero of the Month!

Bij Hero kennen wij een mooie traditie; de Hero of the Month, een eretitel die wordt uitgereikt door een collega aan een collega. De persoon die de eretitel – na er zelf een maand van te hebben genoten – overdraagt, bepaalt zelf aan wie en om welke reden, maar altijd vanuit de waardering naar de ander toe. Een titel om trots op te zijn dus!

Gisteren was het de beurt aan Merel om de titel door te geven … en ze koos voor Tara Kruissen-Fakkel! Haar positiviteit, opgewektheid en oprechte interesse in collega’s zijn daar de voornaamste redenen van. “Tara laat anderen zich een beetje bijzonder voelen.’’, aldus Merel.

Gefeliciteerd Tara! Geniet de komende maand van deze titel. Je collega’s gaan ongetwijfeld hun best doen om ‘m de volgende maand zelf te bemachtigen.