New Hero alert

Deze maand zijn er weer nieuwe collega’s gestart bij Hero, waaronder twee trainees; Fenna Wilcke en Tabitha Karel. Fenna (links) en Tabitha (rechts) zijn beide begonnen bij team Contractmanagement, waar we nog niet eerder trainees hebben ingezet, dus daarom extra leuk!

Tabitha zit momenteel in de afrondende fase van haar Master Rechtsgeleerdheid (profiel Privaatrecht) en voor haar daarom de uitgesproken kans om kennis en ervaring op te doen en zodoende stappen te maken in haar ontwikkeling. ‘’Het spreekt mij vooral aan dat er veel tijd en aandacht wordt besteed aan het inwerkproces’’.

Het is vooral de combinatie van een mooie werkplek en het kunnen ontwikkelen in een interessante sector die voor Fenna de doorslag gaf. “Ik heb nu al een aantal mooie mijlpalen mee mogen maken, waaronder het 15-jarig bestaan, waar de kernwaarden van Hero goed naar voren kwamen.’’

Wat Fenna en Tabitha hopen te leren de komende tijd? Zelfstandig werken, contacten leggen met kandidaten en klanten en een bijdrage leveren aan het proces rondom externe inhuur.

Nogmaals welkom Fenna en Tabitha, heel erg veel succes!