Hero wederom bij Top 250 Groeibedrijven

Hero behoort, voor de 5e keer op rij, tot de Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Yes! Daar zijn we enorm trots op. Groeien is voor ons namelijk een doel op zich en des te fijner als dat dan ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt.
Een erkenning als deze én het feit dat Hero deel uitmaakt van een lijst met indrukwekkende groeibedrijven, zorgt voor een extra boost. Wij zijn dan ook nog lang niet uitgegroeid!

De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en wordt sinds 2017, in samenwerking met nlgroeit, opgesteld. Koningin Maxima heeft aan de wieg gestaan van nlgroeit en vervult nog altijd een actieve rol in het vergroten van het groeivermogen van Nederlandse ondernemers.