FD Gazellen

De grootste, mooiste en beste worden, dát is onze droom. Daar zetten we dagelijks alles op in. Door de beste mensen aan te trekken, processen doorlopend te optimaliseren, persoonlijke én bedrijfsgroei te realiseren, keihard te werken en veel plezier te maken.

Dat we de Gazelle Award van Het Financieele Dagblad – dit jaar voor de 7e keer op rij – mogen ontvangen, is voor ons daarom een erg mooie erkenning én de bevestiging dat we goed op weg zijn.

De FD Gazellen worden ieder jaar uitgereikt en één van de criteria waaraan deelnemende organisaties moeten voldoen, is een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Graag willen wij alle opdrachtgevers, kandidaten en leveranciers bedanken voor het mogelijk maken van deze bijzondere groei en het in ons gestelde vertrouwen. We blijven ons inzetten dat vertrouwen te blijven verdienen en wie weet gaan we volgend jaar dan op voor FD Gazelle nummer 8 …

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter