Warm welkom voor 25 nieuwe collega’s tijdens grootste onboarding ooit!

Gisteren zijn we weer een onboarding gestart, voor onze nieuwe collega’s; maar liefst 25 professionals dit keer. Het is de grootste groep nieuwe collega’s ooit in de geschiedenis van Hero!

Voor alle nieuwe collega’s verzorgen wij al jarenlang een uitgebreid onboarding programma. We vinden het heel belangrijk om nieuwe mensen vanaf dag één van de juiste informatie te voorzien en ze op een prettige manier te verwelkomen bij team Hero.

Tijdens deze intensieve periode maken we vooral kennis met elkaar en vertellen we met veel plezier over het ontstaan van Hero, onze ambities, dienstverlening, toekomstplannen, groeimogelijkheden, cultuur en vele andere belangrijke zaken.

Het totale programma duurt zo’n 3 weken dus daarom hebben we er een gebalanceerde invulling aan gegeven; gastsprekers, interactiviteit, (groeps)opdrachten, ontspanning en informatie wisselen elkaar voortdurend af waardoor het boeiend blijft, vanaf het begin tot aan het eind.

Niet eerder hebben we zo’n grote groep aan nieuwe collega’s mogen verwelkomen en dit is dan ook het directe gevolg van de groei die we doormaken. Het grootste, mooiste en beste bedrijf, dát is onze droom en daar zetten we alles op in. Met de komst van 25 nieuwe professionals zijn we daar weer een stap dichterbij in de buurt gekomen.

Zoals gezegd; gisteren was de eerste onboarding dag. We kijken met veel enthousiasme uit naar de komende dagen!

PS: Voor de oplettende kijker; Om de 1,5 m afstand te kunnen waarborgen, zijn we uitgeweken naar een externe locatie. We hebben ons moderne kantoor dus niet onlangs omgebouwd tot bruine kroeg. 😜

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter