Broker of Managed Service Provider …. wat is wat?

Als het gaat om het ontzorgen van organisaties bij externe inhuur worden nogal eens verschillende termen gehanteerd. Dat kan leiden tot verkeerde interpretaties en belangrijker nog, tot verkeerde verwachtingen van de dienstverlening in z’n algemeen. Dit is voor Bovib, brancheorganisatie voor kwalitatieve intermediairs en brokers, de aanleiding om hierover in gesprek te gaan met opdrachtgevers en inkooporganisaties. 

Enkele actieve Bovib-leden werd gevraagd hierover mee te denken en hun visie te geven op de inhoud van de dienstverlening én de verschillende vormen. Eén van die actieve Bovib-leden is ‘onze’ Saskia Kapper (CCO bij Hero): “De verwarring bij opdrachtgevers ontstaat doordat de grens tussen brokering en msp-dienstverlening aan het vervagen is”.

Hero juicht het initiatief van Bovib – om in gesprek te gaan met opdrachtgevers en inkooporganisaties – van harte toe. Wat ons betreft heeft de branchevereniging hiermee een mooie eerste aanzet gegeven om helderheid te verschaffen in de verschillen, voordelen én overeenkomsten van MSP en Brokering. Ook wij blijven daar voortdurend over in gesprek met betrokkenen.

Wil je het volledige artikel lezen? Ga dan naar de website van de Bovib: https://bit.ly/3oDq7OA

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter