Creatieve kwartaalsessie

Creatieve kwartaalsessie! 📈 Elk kwartaal organiseren we een sessie om met z’n allen de ontwikkelingen, lopende zaken, plannen en (wilde) ideeën verder te bespreken. Als je Hero een klein beetje kent, weet je dat we ook van dit soort bijeenkomsten graag een feestje maken en dat was afgelopen donderdag niet anders …

Onze kwartaalsessies houden we graag op bijzondere, externe locaties. Deze keer was de keuze gevallen op Avontuur-Blachere headquarters in Wijdenes. Dat bleek een schot in de roos! Wat een inspiratievolle locatie en wat een creativiteit en originaliteit heeft deze plek te bieden. Maar het verhaal erachter vinden we minstens zo indrukwekkend en bewonderenswaardig. Avontuur-Blachere: bedankt voor jullie gastvrijheid! Mede door jullie was dit een quarterly om niet snel te vergeten.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter