Tv-debuut voor collega Thijs!

Afgelopen week was onze collega Thijs Olde Monnikhof te bewonderen op RTL Z, in ‘How it’s done’, een tv-programma over inspirerende ondernemersverhalen.

Thijs nam hieraan deel op uitnodiging van Debby Eekman, een ervaren interim professional die wij al meerdere keren aan een mooie opdracht hebben mogen helpen.

Wij zijn erg blij met deze samenwerking en haar vertrouwen. En gelukkig denkt Debby daar ook zo over: “Ik moest gelijk aan jullie denken omdat wij altijd heel goed contact hebben. Ook nu ik momenteel niet via jullie werk, blijven we altijd in contact en dat waardeer ik heel erg! Tijdens onze samenwerkingen is er altijd heel open en eerlijk contact en daar hou ik van. Daarbij, wie ik ook spreek bij jullie, iedereen is altijd vriendelijk en enthousiast, heerlijk!! :-)”.