Hero is FD Gazelle 2020

Ook dit jaar behoort Hero weer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor de 6e keer op rij mogen wij deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen.

De FD Gazellen worden uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Voor de 17e keer dit jaar alweer. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Hero is een groeibedrijf. We meten en verbeteren aan de lopende band en steken veel energie in de (persoonlijke) ontwikkeling van #teamHero. Wij zien deze award dan ook als een mooie erkenning en zijn kandidaten en opdrachtgevers enorm dankbaar. Groei is immers alleen mogelijk door het vertrouwen dat wij dagelijks van hen krijgen.